Love story made in WSR!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 11 lut (sob) 2006, 11:38:58

No dajcie tu w końcu czadu! H weź zrób jakiś dym, np. z V i będzie siuper! Bo ta jedna moja wyswatana para to teraz zniknęła z forum i przytulają się w zaciszu domowym only! :twisted: A mnię się nudzi.... :P :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 11 lut (sob) 2006, 20:23:56

Ej n ozajmij sie swoja druga polowa to Ci sie rpzestanie nudzic. Zaloze sie ze teraz druga polowa mysli sobie gdzie ta Happy jest gdy ja sam leze na lozku 8O :o :roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 lut (sob) 2006, 20:35:32

Happy pisze:A mnię się nudzi.... :P :twisted:
No juz tak nie narzekaj bo chyba Cie ma kto przytulic :)

Jesli chodzi o to trwanie
to nie do konca rozumiem pytanie :D
(znow nie czuje
ze rymuje)
bo jesli dobra pamiec TWA
to miesiac miodowy jeszcze TRWA

Aczkolwiek myslac o przyszlosci oswiadczam co nastepuje:

1. Podpisanie/parafowanie kontraktu nastapilo juz 2 dni temu w czwartek. Zasadniczo bez udzialu mediow. Traf jednak chcial ze akurat wtedy w okolicy zablakala sie w okolicy Lady L. reporterka z redakcji Mojego psa.

2. Istnieje jednak przypuszczenie ze cala czynnosc prawna podpisania/parafowania/przypieczetowania umowy moze byc obarczona wada oczywiscie prawna ktora moze skutkowac niewaznoscia w/w czynosci. I sprowadzac sie bedzie prawdopodobnie do koniecznosci powtorzenia czynnosci w dogodnych okolicznoscia gdyz jak sie wydaje nie zostaly spelnione pewne warunki formalne. Co do waznosci czynnosci czekamy na analizy prawne z Biura, od Marszalka Sejmu, Kancelarii Prezydenta jak rowniez czekamy na glose z Sadu Najwyzszego prof. Safjana

3. Odnosnie oplat to moge tylko wyrazic nasze zapewnienie ze beda one realizowane rownie sumiennie i regularnie jak jestesmy przekonani ze na nasze konto splywac beda stosowne oplaty z tytulu reklamy Biura. Ktore czego chyba nie musze tutaj publicznie przypominac sa troche wyzsze od oplat abonamentowych na rzecz biura

BTW
Happy pisze:Ano żyła złota! Moje biuro bazuje na romantycznych Raczkach i Raczycach! :wink:
Wreszcie sie doczekalismy :lol: Ktos nas w koncu docenil Drogie Raczki :) Coz z ust Matki wszystkich Kozic tudziez Koziorozcow to prawdziwy komplement :D

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 11 lut (sob) 2006, 22:39:49

sinar pisze:
Happy pisze:Ano żyła złota! Moje biuro bazuje na romantycznych Raczkach i Raczycach! :wink:
Wreszcie sie doczekalismy :lol: Ktos nas w koncu docenil Drogie Raczki :) Coz z ust Matki wszystkich Kozic tudziez Koziorozcow to prawdziwy komplement :D
no w końcu !! Raki, raki, raki :) takie fajne są lalalalalala..... :D::D:D:D:D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 11 lut (sob) 2006, 23:12:18

No dobra niektóre Raki są bardzo fajne, ale znam tez takie co ciutkę mniej! :P :roll: :wink:

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 11 lut (sob) 2006, 23:15:48

Happy pisze:No dobra niektóre Raki są bardzo fajne, ale znam tez takie co ciutkę mniej! :P :roll: :wink:
ja nie znam tych ciutke mniej fajnych! jednego/jedną raczycę znam na wylot i jest fantastyczna :) a te raki co je znam sa wprost świetne i z niesamowitym urokiem osobistym :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 12 lut (ndz) 2006, 00:40:52

No szkoda, że Koziołki takie nie są! :cry: Tylko zamknięte w sobie, nieśmiałe odludki, bez poczucia humoru, bez uśmiechu na twarzy, preferujące domowe zacisze nad wyjścia ze znajomymi, małomówne, zawsze cicho siedzące w kąciku, nigdy nie grające pierwszych skrzypiec w zespole, unikające kontaktu z ludźmi. Po prostu dzieci urodzone głęboką zimą. Och jak dobrze tym urodzonym w lecie, że tacy biorący życie pełnymi garściami i tacy słoneczni.
Z tym, że czytałam w Metrze ostatnio, że dzieci, które rodzą się zimą są bardziej inteligentne od swoich rówieśników. 8) Coś w tym jest bo pamiętam, że u mnie w klasie w podstawówce to zimowe dzieci najlepiej się uczyły! :lol:

A wracając do love, co jest? :idea: :idea: :idea: Jak tam Wam idzie ten temacik? :roll: :wink:

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 12 lut (ndz) 2006, 12:00:41

Co do opłat, o które Happy swatka się dopomina to powiem tylko jedno:
"Miłość jest bezcenna"

:roll:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 12 lut (ndz) 2006, 16:03:43

Tiaaa :roll: Ciekawe czy to samo sądzą panowie.... :twisted:

Że jest taka bezcenna.... :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 12 lut (ndz) 2006, 16:11:02

Si pisze:3. Odnosnie oplat to moge tylko wyrazic nasze zapewnienie ze beda one realizowane rownie sumiennie i regularnie jak jestesmy przekonani ze na nasze konto splywac beda stosowne oplaty z tytulu reklamy Biura. Ktore czego chyba nie musze tutaj publicznie przypominac sa troche wyzsze od oplat abonamentowych na rzecz biura
Tiaa ciekawe! Jaka to reklama, która siedzi tylko w domu i nosa nie wyściubia poza niego? Reklamować to Wy moje biuro może będziecie dopiero na oficjalnej imprezie, wtedy kiedy takowa się odbędzie. Na razie pozostaje abonament... :twisted:
W reklamie to reklamiobiorcy dowiadują się czegoś o reklamowanych produktach. Tak mnie uczyli. No chyba, że reklamujecie towar ekskluzywny[w dodatku dobrze ukryty :wink: ] dostępny tylko dla nielicznej grupy konsumentów.

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 12 lut (ndz) 2006, 16:24:49

Happy pisze: ... No chyba, że reklamujecie towar ekskluzywny[w dodatku dobrze ukryty :wink: ] dostępny tylko dla nielicznej grupy konsumentów.
znów o RAKach?! ileż mozna :D :D :mrgreen: :mrgreen: :twisted: 8)

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 12 lut (ndz) 2006, 16:44:19

Oj można można wkońcu sam jestem rakiem :D 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 12 lut (ndz) 2006, 17:04:02

Magdusia pisze:
Happy pisze:... No chyba, że reklamujecie towar ekskluzywny[w dodatku dobrze ukryty :wink: ] dostępny tylko dla nielicznej grupy konsumentów.
znów o RAKach?! ileż mozna :D :D :mrgreen: :mrgreen: :twisted: 8)
Nie tym razem chodziło o to, że o pewnym tajemniczym związku (...) nikt nie wie a ci związkowcy wymyślili sobie, że reklamują B. M. H. :P :roll: 8) :twisted: Cóż za nonsens! O tym romansie to wiem tylko ja i nieliczne grono wybrańców! Też mi reklama, wszystko w Rodzinie i NC zostaje! :P :x

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 12 lut (ndz) 2006, 17:23:31

Kali pisze:Oj można można wkońcu sam jestem rakiem :D 8)
no przecie ja tez :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lut (ndz) 2006, 17:29:05

Magdusia pisze:
Kali pisze:Oj można można wkońcu sam jestem rakiem :D 8)
no przecie ja tez :)
hej a On to co ??? 8) :o

ODPOWIEDZ