Wrażenia z sesji!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
podczas cwiczen sie nie je, ale podczas wykladow ludzie jadali nawet chinszczyzne czy pizze s tego co pamietam w 307 lub w auli 8O co juz bylo czyms ostro nei na miejscu natomiast ani jeden z profesorow czy pan profesor nie przeszkadzalo jedzenie na wykladach a nawet pan prof. Strzałecki powiedzial: "nastepnym razem prosze na zajecia przyniesc sobie prowiant bo widze ze jak panstwo glodni to i nie dziwie sie ze nie mozecie sie skoncentrowac na tym co mowie". Hmm taki jest moj prywatny post.
-
- Wyrocznia WSR
Strzałecki?? Toż to mój promotor pracy mag.
No dobrze! Koniec kropka niektórzy jedzą a takim jak ja by było głupio i by się ze wstydu spalili. W końcu od tego są różnice indywidualne i osobowościowe nawet! Ja tam bym się zadławiła chyba i tysiąc razy wolałam zjeść nawet wchodząc na zajęcia w biegu niż podczas nich. A że jeść trzeba to wiadomo bo jak spada cukier i takie tam inne to spada też zdolność koncentracji. A może to zależy od znaku zodiaku?
To był już mój ostatni post dotyczący konsupcji na zajęciach! Za bardzo odbiegliśmy od tematu! A jak wrażenia z sesji z dzisiejszego dnia?

No dobrze! Koniec kropka niektórzy jedzą a takim jak ja by było głupio i by się ze wstydu spalili. W końcu od tego są różnice indywidualne i osobowościowe nawet! Ja tam bym się zadławiła chyba i tysiąc razy wolałam zjeść nawet wchodząc na zajęcia w biegu niż podczas nich. A że jeść trzeba to wiadomo bo jak spada cukier i takie tam inne to spada też zdolność koncentracji. A może to zależy od znaku zodiaku?

To był już mój ostatni post dotyczący konsupcji na zajęciach! Za bardzo odbiegliśmy od tematu! A jak wrażenia z sesji z dzisiejszego dnia?
Ostatnio zmieniony 14 lut (wt) 2006, 18:28:26 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
ja tez bylam w szokuzielonyszerszen pisze:Magdusia ktoś tu strasznie panikował ostatnio i mówił , że nie zaliczy włoskiego.
Nie wiesz kto ?![]()
spojrzałem na wyniki i jestem w pozytywnym szoku .
Brawo Dziewcze.

ale nie wiem o kim mówisz. jakieś majaki masz Marcyś, oj Majaki... następnym razem pójde po to picie do sklepu jak to ma sie tak konczyc