No, ale przecież możesz nam opowiedzieć tu jakieś swoje własne love story albo tu właśnie takowe zacząć i się zakochać do szaleństwa.
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ale w sensie, że wtajemniczonych jest garstka!
Taka niewielka garsteczka!
No, ale przecież możesz nam opowiedzieć tu jakieś swoje własne love story albo tu właśnie takowe zacząć i się zakochać do szaleństwa.
Zobacz ile tu wolnych kawalerów do wzięcia!
Udzielam konsultacji co do ich charakterów i tego czy któraś z nimi wytrzyma!
Także bycie "nowym" też ma swoje plusy, zobacz jak się na Ciebie rzucili! Jak sępy na padlinę! 
-
gosienka2005
- WSR Guru

...na padlinę powiadasz:?... cóż... tak źle ze mną nie jest jeszcze... szczególnie że jakoś nie zauważyłam wzmożonej aktywności nad głową...Happy pisze: Także bycie "nowym" też ma swoje plusy, zobacz jak się na Ciebie rzucili! Jak sępy na padlinę!
yhy yhy yhy... wolnych kawalerów no to musisz mi pokazać palcem... bo po avatarkach nie widać
1. rok produkcji - 1970 -1985
2. mało używany
3. bezwpadkowy
4. ekonomiczny w utrzymaniu
5. splanie, litr na miesięc
6. kolor raczej jasny
7. dobry tuning wewnętrzny
Myśłisz że znajdziesz kogoś ?
-
seize
- Loża WSR

Ja poprosze moze o rozwiniecie tych dwoch stwierdzen bo ja osobiscie nie wiem czego ma byc jasny kolor [bo np. ja w jednym wypadku sie kwalifikuje ale w drugim odpadam] a z tym tuningiem to .. zbyt wiele mi sie kojarzygosienka2005 pisze:6. kolor raczej jasny
7. dobry tuning wewnętrzny
-
gosienka2005
- WSR Guru

Akurat w tym co miałam na myśli pisząc o tuningu to kwalifikujesz się jak najbardziej...a poprosze moze o rozwiniecie tych dwoch stwierdzen bo ja osobiscie nie wiem czego ma byc jasny kolor [bo np. ja w jednym wypadku sie kwalifikuje ale w drugim odpadam] a z tym tuningiem to .. zbyt wiele mi sie kojarzy ale jak sadze tez np. odpadam
co do koloru to ... byle by nie był sztucznie podpalany
-
seize
- Loża WSR

No bo wiesz ja trafilem tylko szybko na kanal raz, dwa oglad i przeglad zrobiony, stempel w papiery i zjazdHappy pisze:Rozmiarek to Ty jesteś jakiś przerabiany i tuningowany? 8O A Neema nic nie mówiła!![]()
-
gosienka2005
- WSR Guru

aaa... to prawie to samo...Happy pisze:Ale masz rozpiętość wiekową! 8O Ej, ale ja nie sprzedaję aut tylko swatam pary WSR-owe!
Sito... no bo duże oczka ma to sito... zupełnie celowoTak wiec na pierwszy rzut oka wydaje sie ze przez to sito i ja mialbym szanse przejsc zatem trzeba mocniej dopracowac kryteria bo wychodzi na to ze iloscia akt to Happy Cie zasypie
Happy to jak ... ilu kandydatów mi szykujesz ?? mogę się czuć zasypana ??
PeeSik taki mały.... wewnętrzny tuning jest w porządku... to zewnętrzny wszystko psuje
-
seize
- Loża WSR