Tatuaże, kolczyki i inne ciała obce w ciele
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
Tatuaże, kolczyki i inne ciała obce w ciele
Co Wy na to? Kto w WSR ma najwięcej kolczyków lub tatuaży? 

-
- WSR Guru
-
- Bywalec
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
no dobra
jak ja znajdę czas to upatrzyłem sobie już niezły tatuaż.
od ponad 1,5 roku zabieram się do zrobienia sobie na piersi twarzy swojego synka
Już byłem 2 razy na konsultacjach wiem ile to będzie kosztowało i ile to będzie trwało i tan czas mnie najbardziej przeraża - potrzebuje około 5 godzin na wykonanie takiego tatuaża.
Poźniej jakieś poprawki.
Mam nadzieję że wkrótce go zrobię bo z dnia na dzień staje się mniej aktualny.
A tak od siebie :
Wolę bardziej tatuaże niż kolczyki w różnych dziwnych miejscach..........
od ponad 1,5 roku zabieram się do zrobienia sobie na piersi twarzy swojego synka

Już byłem 2 razy na konsultacjach wiem ile to będzie kosztowało i ile to będzie trwało i tan czas mnie najbardziej przeraża - potrzebuje około 5 godzin na wykonanie takiego tatuaża.
Poźniej jakieś poprawki.
A tak od siebie :
Wolę bardziej tatuaże niż kolczyki w różnych dziwnych miejscach..........
-
- WSR Guru
Gdzie się kłania ? Chętnie popatrzęczy zwiekszą to nie za bardzo anatomia się kłania

Hmm... anatomia... dobra to jak się już pokłoni ile tam razy trzeba to proszę niech mnie uświadomi...
Cóż... fakt jest faktem, 5 godzin to sporo... ale mozesz to chyba rozłożyć na dwa razy po 2,5 godziny... czy nie ?no dobra
Poźniej jakieś poprawki.
-
- WSR Guru
hmm no też tak mi się wydawało... no ale cóż.. .różne dziwy po świecie chodzą i różną ilość dziur mająseize pisze:No jak na moj gust to chyba o jedna wiecej maja kobiety. Bo o ile mnie pamiec nie myli to tam gdzeie my mamy jedna kobiety maja dwieKali pisze:czy zwiekszą to nie za bardzo anatomia się kłania![]()
![]()

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
w sumie można by było rozłożyć to na 2 razy 2,5 h .
Jest tylko jedno ale przy drugim zabiegu jak mozna to tak nazwać często trzeba robić to w miejscu , które juz zaczęło się goić więc po co babrać .
A tak za jednym długim podejściem załatwiam sprawę od ręki i czekam ewentualnie na jakieś małe poprawki.
Jest tylko jedno ale przy drugim zabiegu jak mozna to tak nazwać często trzeba robić to w miejscu , które juz zaczęło się goić więc po co babrać .
A tak za jednym długim podejściem załatwiam sprawę od ręki i czekam ewentualnie na jakieś małe poprawki.

-
- Wyrocznia WSR
Fujć. Szeszeniu już Cię nawet nie dotknę "ręką"
. Zobaczysz Pamela też sobie robiła tatuaże i teraz ma nieuleczalną żołtaczkę typu C ... Ja tego nie rozumiem człowiek robi sobie taki tatuaż a potem mu się nudzi i musi jakieś zabiegi mieć, żeby to usunąć. Ja tam bym się bała ingerowania w swoje ciało! Fujć!