Tatuaże, kolczyki i inne ciała obce w ciele
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Choc sam za specjalnie nie przepadam za tatuazamii zadnego nie posiadam to uwazam ze tatuaz nie oznacza wylacznie niskiej samooceny itd Okaleczania roznego typu w celu tworzenie znamion na ciele jest bardzo stara technika symbolizujaca, znaczaca jakis etap, wydarzenie etc. Czasem rowniez sluzu on jako swoisty indywidualny emocjonalny przypominacz niczym taki supelek na chusteczce etc. To tak w skrocie. 

-
- WSR Guru
... passe... phi... chciałąm zauważyć że to to dziś wydaje się passe za 10-15 lat będzei znów a la mode bo jaoś tak to sinuspidą idzie... więc teoretycznie za te kilka lat kiedy mają mi sie niby znudzić bedą znów modne... poza tym
Zgadza się.. szczegolnie czarnyobecnie tatuaż można usunąć bez pozostawienia jakichkolwiek śladów, laserowo. co tam, że cena jak za zrobienie tatuaża
owszem... i tak jak zaznaczyłeś... czesto jest supełkiem na chustaczce... hehe... poza tym spora czesc ludzi robi tatuaz dla siebie, tak zeby nie był widoczny i co ? Gdzie zwracanie uwagi na siebie ?nie posiadam to uwazam ze tatuaz nie oznacza wylacznie niskiej samooceny itd
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
A no tego to ja nie wiem 8O ale jezeli juz uznawac ze z mezczyzny wychodza dzieci to tylko jak juz to w ujeciu przez ta jedna dziurke jaka ma w tym miejscu cechujacym czy tez plciowym - kobiety "do tego celu" maja dwie oddzielneKali pisze:a proszę powiedzieć drogie dzieci skąd z mężczyzny wychodzą dzieci![]()
![]()

-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
jau moze nowy temat zwiazany z anatomia i iloscia dziur? 
a tak do ten tego tematu.. to ja lubię.. :} tatoo mnie siem podobajom ale sobie nie zrobie, ale mam już kolczyk w pępku.. najfajniejsza z tego wszystkiego jest ta grubaśna igła
happy, spodobała by Ci się.
jak zrobiłam w pępku to chciałam mieć też na języku ale zrezygnowałam

a tak do ten tego tematu.. to ja lubię.. :} tatoo mnie siem podobajom ale sobie nie zrobie, ale mam już kolczyk w pępku.. najfajniejsza z tego wszystkiego jest ta grubaśna igła

jak zrobiłam w pępku to chciałam mieć też na języku ale zrezygnowałam

-
- WSR Guru