do założenia takiego tematu zainspirowała mnie pisemna wypowiedż naszego kolegi,koleżanki na ścianie Hydeparku.

JAk wiadomo reklamy mają nas.. homosapiens, za idiotów i głupków ,Którzy niewidzą nic oprócz reklam tak jak w Bajce Tytus,Romek i Atomek i złodzieje marzeń."
Tam pokazane jest jak reklama ingeruje w nasz dom ...i wogóle zobaczcie sobie tą bajkę .

Reklamy wnikają w codzienność dzisiaj naprzykład widziałem w autbamie wlepkę obrazującą człowieka jak raczkuje i ma na plecach taki kluczyk do zegarów ściennych i podpis... homoadvertisment .
I wiem że telewizja jest bogata, pod względem zasobności kasy jaką otrzymuje od reklamodawców,którzy już nie wiedzą jak i kiedy reklamować .
Mało wam przestrzeni na ulicach billboardy, pieski, nadmuchiwane towary? Torsji można dostać jadąc ulicami lub padaczki od kolorów.
Mam już dość reklam i innych takich jeśli wiem że ten a nie inny jest dobry to wiem to najlepiej a nie jeszcze mi wmawiacie że mam ten, wasz, jedyny i taki kupić..... "a wielke G " prawda

proszę o wypisywanie swoich spostrzeżeń.