Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No właśnie po to jest, żeby umieszczać tu także swoje anonse! Żeby się dzielić z nami swoją radością, niepewnością, oczekiwaniem, wyczekiwaniem na telefon tej drugiej osoby. Jesteśmy tu też, żeby pomóc jakby nastały jakieś smuteczki.
A co do ograniczonego dostępu to sądząc po liczbie wyświetleń zagląda tu więcej ludzi niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić.
Tylko są nieśmiali i wstydzą się odezwać albo wydaje im się, że nie mają oczym pisać. A Może niektórzy szukają tu jakiś wskazówek? Któż wie czego ludzie szukają zaglądając do mojego ulubionego topiku! 
A co do ograniczonego dostępu to sądząc po liczbie wyświetleń zagląda tu więcej ludzi niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić.
-
gosienka2005
- WSR Guru

Co taki przestój w moim ulubionym temacie ja sie ani troszkę nie podlizuję... to czysta prawda hmm...
Happy nieśmiała... cóż ważne żeby w taki układzie ON był śmiały... ja jakoś tak zawsze miałam "szczęście" do nieśmiałych facetów... kiedyś mi jeden kolega mojego ex wypalił: "wiesz co, jakby nie to że przyszłaś z Pawłem to bym w życiu się nie odezwał do Ciebie... za inteligentnie wyglądasz..." Normlanie.... dobrze chociaż wyglądać...
wydawać przestanie i piszą.... mnie też na poczatku sie wydawało że nie ma o czym
pomijając fakt ze jakoś tak głupio mi było wtrącać się do rozmów starszych postem
ale Frik przekonał mnie jednym zdaniem "juz jesteś nasza" buźka Frik 
Happy nieśmiała... cóż ważne żeby w taki układzie ON był śmiały... ja jakoś tak zawsze miałam "szczęście" do nieśmiałych facetów... kiedyś mi jeden kolega mojego ex wypalił: "wiesz co, jakby nie to że przyszłaś z Pawłem to bym w życiu się nie odezwał do Ciebie... za inteligentnie wyglądasz..." Normlanie.... dobrze chociaż wyglądać...
Właśnie ... WYDAJE IM SIĘ... to niech imsieseize pisze:To wyjscie jest chyba najbardziej prawdopodobne i sluszne. Popieram.Happy pisze: ... albo wydaje im się, że nie mają oczym pisać ...
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
gosienka2005
- WSR Guru