Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No juz sie tak nie druzgocz Magdusia
Bedzie po nominacjach to uruchomie nowa ankiete. A chcialabys tylko glosowac czy brac tez bierny udzial
W razie co mozesz sie sama nominowac lub nominowac kogos innego.
Ok to zaczynijmy nominacje. Ja to kurza twarz chcialem nominowac Hava ale wlasnie zmienil ava. Tia... Moze jeszcze do niego wroci. W koncu w ubieglym roku byl zwyciezca. Powinien bronic tytulu

Ok to zaczynijmy nominacje. Ja to kurza twarz chcialem nominowac Hava ale wlasnie zmienil ava. Tia... Moze jeszcze do niego wroci. W koncu w ubieglym roku byl zwyciezca. Powinien bronic tytulu

-
- Loża WSR
A byly byly caly czas. Tylko trzeba forum czytac regularnie i pare stron (i lat) wstecz od momentu mobilizacji/rekrutacji do WSR. Ale od czego ja tu jest na forum jak nie od tego zeby te stare topiki wykopywac reanimowac i polerowac 
No dobra to kogo nominujecie. Kali nawet ciekawie wygladasz z tym niebieskim na glowie. To ja Cie nominuje za wytrwalosc z uzywaniu tego ava. To juz chyba z pol roku bedzie. Nie wiem czy ktos tu byl wczesniej taki staly w uczucia co do swojego avatara

No dobra to kogo nominujecie. Kali nawet ciekawie wygladasz z tym niebieskim na glowie. To ja Cie nominuje za wytrwalosc z uzywaniu tego ava. To juz chyba z pol roku bedzie. Nie wiem czy ktos tu byl wczesniej taki staly w uczucia co do swojego avatara
-
- Wyrocznia WSR
No a tym bardziej, że zdjęcie wykonała sama Twoja Żoneczka! To jeszcze bardziej się liczy!
Oj to trzeba tu będzie na konkurs cięższe działa avatarowe wytoczyć. Zastanawiam się nad zdjęciem [również wykonanym przez żonkę] z plaży we Władku!
Widać na nim taki jedny fajny rąbek mojego ciałka!
Tylko nie wiem co na to pewien ktoś. Może się nieznacznie zdenerwować! 

Oj to trzeba tu będzie na konkurs cięższe działa avatarowe wytoczyć. Zastanawiam się nad zdjęciem [również wykonanym przez żonkę] z plaży we Władku!