CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
no to nie jest do konca przepustka tylko urlop zdrowotny bo mialem zapalenie pluc :/
Kadra spoko ludzie wporzo.. Nie jest lekko bo duzo zajec fizycznych ale juz sie jako tako przyzwyczailismy. Najgorsze jest to ze mamy od groma nauki...myslalem ze odpoczne troche od szkoly a tu nic z tego, trzeba siedziec i zakowac:/ Ogolnie powiem tak: uczcie sie i nie idzcie do woja:] ..nie to ze bym zalowal ze poszedlem ale drugi raz bym chyba nie chcial isc :p
Kadra spoko ludzie wporzo.. Nie jest lekko bo duzo zajec fizycznych ale juz sie jako tako przyzwyczailismy. Najgorsze jest to ze mamy od groma nauki...myslalem ze odpoczne troche od szkoly a tu nic z tego, trzeba siedziec i zakowac:/ Ogolnie powiem tak: uczcie sie i nie idzcie do woja:] ..nie to ze bym zalowal ze poszedlem ale drugi raz bym chyba nie chcial isc :p
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Wyrocznia WSR
Ale CZAD ale się cieszę, że ktoś o mnie śni po nocach!
Ale mam nadzieję, że to był dobry sen i nie miałaś koszmarów!
A co robiliśmy? I gdzie ja tak biegałam, jak ja normalnie to przywiązana do krzesła tu jestem i tkwię na stanowisku pracy? 8O Może to bieganie to jakieś pobożne życzenie, żeby mi się przydało!
Bo się zasiedzę!
A w ogóle to Wawa wita południową Polskę!

A w ogóle to Wawa wita południową Polskę!

-
- WSR Guru
Mam nadzieję że Wawa przywita pd PL jak ta do niej przyjedzie....
A uściślając... to byłaś Happy zabiegana pomiędzy czymś co było sekretariatem chyba, kuchnią
haha i pokojem kogoś ważnego
Tak czy inaczej nie mialas czasu zeby mnie zapisać do szkoły
buu.... mam nadzieję ze to tak sie sni na opak... Na szczęście Hav dotrzymywał mi cały czas towarzystwa... to sie nie musiało na opak śnić :> wlasnie tak a propos do kiedy moge sie zapisac ??
A uściślając... to byłaś Happy zabiegana pomiędzy czymś co było sekretariatem chyba, kuchnią

-
- Wyrocznia WSR
No po łykendziku majowycm będziemy już przyjmować ludków, jak to od wieków bywa!
A jak będziesz się zapisywać to się umówimy, żebym była ja i ściagnie się też Rozmiarka od razu i będzie też Hav, żebyśmy z Haffciem zobaczyli jak tam się macie chociaż wizualnie do siebie!

No przywita płd Polskę jak się patrzy! Tylko to jakaś plotka, że my niefajni jesteśmy!
A biegać no fakt czasami biegam, ale jak się wcześniej umówimy to żadna siła mnie z tego krzesła nie wyrwie! Mam nadzieję tylko, że jesteś punktualna!

No przywita płd Polskę jak się patrzy! Tylko to jakaś plotka, że my niefajni jesteśmy!

A biegać no fakt czasami biegam, ale jak się wcześniej umówimy to żadna siła mnie z tego krzesła nie wyrwie! Mam nadzieję tylko, że jesteś punktualna!

-
- WSR Guru
Oj Happy... punktualność to podstawa.... niecierpię niepunktualności... wiesz szczerze mówiąc jest to chyba jedna z najgorszych wad ...
Po majowym... oki... chociaż pewnie zawitam do was wcześmniej... przynajmniej mam taki plan, że jeszcze w kwietniu nawiedzę Warszawę...
a co do Rozmiarka .... to może mu lepiej nie mów, albo powiedz że w innej sprawie...

Po majowym... oki... chociaż pewnie zawitam do was wcześmniej... przynajmniej mam taki plan, że jeszcze w kwietniu nawiedzę Warszawę...
a co do Rozmiarka .... to może mu lepiej nie mów, albo powiedz że w innej sprawie...