Szczęśliwy? Tak średnio. Dlatego pisze że "czasemi tak jest lepiej". Co do mojej osoby to tylko nieliczni wiedzą kim jestem. Buhaha... (No i jest zagadka - pierwszej osobie stawiam pifko.) Nikt nie powinien się starzeć sam. Ale jestem piękny (chociaż to niekoniecznie) i młody więc mam jeszcze czasu a czasu. Może kiedyś...Happy pisze:No a czujesz się z tym szczęśliwy/szczęśliwa? Bo nie wiem kim jesteś... I co chcesz, żeby tak już było zawsze?
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
-
- Ekspert
niestety, ale musze sie wyjatkowo zgodzi z Happy
tzn apropos tych czasow i stosunkow miedzy ludzmi ktorzy sie kochaja albo nawet po prostu miedzy ludzmi...jest beznadziejnie i ludzi przestaja to dostrzegac, uwazaja ze tego typu zachowanie to normalka i ze zawsze sie znajdzie kogos chociazby do pogadania, tylko ze zapominaja tez o uczuciach i innych takich, o prawdziwych potrzebach ...
az mi serduszko zabilo...
do czego to podobne zebym ja publicznie...takie posty...ech...

az mi serduszko zabilo...
do czego to podobne zebym ja publicznie...takie posty...ech...

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Hap dla mnie to jeszcze wieksza pesteczka bo Magnus zdaje sie sam sie przedstawil na forum (wyglada ze chodzi do WSR) i podal swoje namiaryHappy pisze:Magnus jutro Ci powiem kim jesteś! Dla mnie to pesteczka, niejednego tu już rozszyfrowałam nawet bardzo lubię takie zadanka, ale jutro bo dzis już wybywam z domu! [oczywiście jak Ty w ogóle chodzisz do wsru!]

Ostatnio zmieniony 05 kwie (śr) 2006, 19:53:19 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
Sherlock jesteś mi potrzebny! Pogrzeb trochę, ja jutro też się rozejrzę i zobaczymy czy:" Co do mojej osoby to tylko nieliczni wiedzą kim jestem. Buhaha... (No i jest zagadka - pierwszej osobie stawiam pifko.)". Piffko przeca bardzo lubimy! Bo ja właśnie wybywam i nie mam czasu się tym zajmować. Wiek, miasto i imię już znamy. Jutro lookne do archiwów!
Lubię widzieć ich zdziwione posty!
Pogłówkuj mi trochę, ja jutro pomyślę. Zostawiam forum w Waszych rękach Panowie S. Pilnujcie mi go. A malkontent bo tak ogólnie w zbyt czarnych barwach całokształt widzisz. 

-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Ekspert
no to chyba bedzię piffko P.F. from TV IMagnus McKnee pisze:Co do mojej osoby to tylko nieliczni wiedzą kim jestem. Buhaha... (No i jest zagadka - pierwszej osobie stawiam pifko.)Happy pisze:No a czujesz się z tym szczęśliwy/szczęśliwa? Bo nie wiem kim jesteś... I co chcesz, żeby tak już było zawsze?

-
- Bywalec