Filmy w TV
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
Filmy w TV
kto ogladal dzisiejszy film w tvn7 "trzecia nad ranem" (ang. - 3.a.m.),
jak sie wam podobal? bo mi bardzo, wreszcie cos obejrzalem z mniej "sztampowa" fabula,
jak sie wam podobal? bo mi bardzo, wreszcie cos obejrzalem z mniej "sztampowa" fabula,
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
Pamietam jak pierwszy raz zobaczylem Idiotow na Arte. Doznalem niemalego szoku chociaz o Trierze i Dogmie troche slyszlem. Mimo to a moze wlasnie dlatego polecam.Warto obejrzec
Film Bogajewicza tez jest ciekawy. Porusza niby znane tematy polsko-zydowsko-niemieckie, ale jakby inaczej, subtelniej. Przypomina to mi troche proze Szczypiorskiego albo Weisera Marczewskiego.
SPOILER Najbardziej w pamieci utkwila mi scena w ktorej Osment zostaje uznany za aryjczyka i na motorze pogania swoich pobratymcow. A zaraz potem maly chlopiec "kuzyn" Osmenta podaje sie za Zyda i dobrowolnie sklada sie jakby w ofierze. Bardzo piekny, wzruszajacy film.
Ja obejrze Lyncha bo jakis trafem do tej pory nie widzialem.
Film Bogajewicza tez jest ciekawy. Porusza niby znane tematy polsko-zydowsko-niemieckie, ale jakby inaczej, subtelniej. Przypomina to mi troche proze Szczypiorskiego albo Weisera Marczewskiego.
SPOILER Najbardziej w pamieci utkwila mi scena w ktorej Osment zostaje uznany za aryjczyka i na motorze pogania swoich pobratymcow. A zaraz potem maly chlopiec "kuzyn" Osmenta podaje sie za Zyda i dobrowolnie sklada sie jakby w ofierze. Bardzo piekny, wzruszajacy film.
Ja obejrze Lyncha bo jakis trafem do tej pory nie widzialem.
-
- Bywalec
Ze wzgledu na duzy sentyment do aktora nejmem Johnny Depp, podaje do waszej wiadomosci, ze dzis tj. 3.XI o 21.45 na kanale "polsat" bedzie wyemitowany film Donnie Brasco, ktory jest jak to zwykle bywa w przypadku gry aktorskiej Deppa bardzo ponadprzecietnym obrazem. Dla ciekawostki dodaje, iz u boku Deppa mozemy zobaczyc kreacje niezmorodowanego i fenomenalnego Al'a Pacino. Jesli ktos jeszcze nie zaliczyl tego filmu, goraco polecam. To tyle. 

-
- Bywalec
sinar poprostu mnie rozbiles, nigdy nie patrzylem na to w ten spoosb teraz wiem ze istnieje nieznane ...sinar pisze:A skad wiecie ze film byl o 3 rano![]()
15.10 do Yumy tez nie zawsze leci o tej porze. A czy Nowy Jork - czwarta rano ktos z Was widzial przynajmniej w NY
ostatnio chcialem isc na "28 dni pozniej" ale poszdlem 31 dni pozniej i jzu nie grali, za to "7 i pol tygodnia" obejrzalem w niecale dwa dni