Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Magnus McKnee
- Bywalec

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No nie rozejdzie się. Będę pracować tajnie, działać w ukryciu i wypytywać z kamienną twarzą.
No wiesz ryzyko jest zawsze, ale po to tu jest ten topik, żeby nieść pomoc nieśmiałym zakochanym!
Także ryzyko istnieje, ale z drugiej strony warto zaryzykawać a nuż pomogą i uda się zdobyć wymarzone serce!
A swoją drogą coraz bardziej mnie to intryguje kim jest owa dziewczyna...
A swoją drogą coraz bardziej mnie to intryguje kim jest owa dziewczyna...
-
Magnus McKnee
- Bywalec

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Och już nie mogę się doczekać a teraz sobie pogłówkuję kto to może być na papierosku na rampie!
Bo niestety odbiorę tę informację dopiero wieczorkiem. Ale strategię jakąś opracujemy!
Trzeba zacząć od informacji czy jest to osoba samotna, bo jak nie to pojawiają się pewne trudności!
Ale dla nas to nie ma rzeczy nie do zrobienia!

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Magnus McKnee
- Bywalec

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Magnus McKnee
- Bywalec

Właściwie to chodziło mi o...
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 2. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 jest śmierć człowieka lub ciężki uszczerbek na zdrowiu, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 4. Nie podlega karze za przestępstwo określone w § 1, kto odstąpił od zamiaru wymuszenia i zwolnił zakładnika.
Ale tylko tak mi się przypomniało.
a to mi się skojarzyło z Art. 252. § 1. Kto bierze lub przetrzymuje zakładnika w celu zmuszenia organu państwowego lub samorządowego, instytucji, organizacji, osoby fizycznej lub prawnej albo grupy osób do określonego zachowania się,Trzeba zacząć od informacji czy jest to osoba samotna, bo jak nie to pojawiają się pewne trudności! Rolling Eyes Mad Ale dla nas to nie ma rzeczy nie do zrobienia!
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 2. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 jest śmierć człowieka lub ciężki uszczerbek na zdrowiu, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 4. Nie podlega karze za przestępstwo określone w § 1, kto odstąpił od zamiaru wymuszenia i zwolnił zakładnika.
Ale tylko tak mi się przypomniało.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Łomatko! Ale ja nie zamierzam brać zakładników!
Gdzie ja ich bym miała przetrzymywać?!?
A już zabijać nikogo tym bardziej nie mam zamiaru!
Jeśli mam zamiar strzelać to tylko strzałą Amora!
Ale to chyba nikomu krzywdy nie zrobi!
A wręcz odwrotnie, sprawi, że będzie czuł motylki w brzuchu... A to przyjemne uczucie! 
-
Magnus McKnee
- Bywalec

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No wiesz nie znam osoby, która nie doznała w życiu zawodu miłosnego. To poniekąd jest wpisane w ryzyko miłości. Ale zazwyczaj człowiek się podnosi, otrzepuje i idzie dalej. Takie życie. A przynajmniej zdobywa doświadczenie i uczy się na własnych błędach. A co nas nie zabije to nas wzmocni jak to mówią. Dlatego uważam, że takie smutne doświadczenia w miłości też mają swoją ważną rolę. Oczywiście moje biuro nie może dać gwarancji, że skojarzona para będzie ze sobą do samego końca, ale kto nie próbuje ten się nie przekona!
Tak też mimo wszystko warto dać się ustrzelić strzałą Amora jeśli ktoś skieruje ją w Twoją stronę! 
-
seize
- Loża WSR

Łoo maszz 8O Normalnie widze ze nastapila jakas zmiana stanowiskaHappy pisze:Trzeba zacząć od informacji czy jest to osoba samotna, bo jak nie to pojawiają się pewne trudności!![]()
Ale dla nas to nie ma rzeczy nie do zrobienia!
![]()
![]()
![]()
Nom otrzepywanie sie w ujeciu psychologicznym moze trwac od 2h do nawet ok 6 latHappy pisze:Ale zazwyczaj człowiek się podnosi, otrzepuje i idzie dalej.
Dlatego z wielu przyczyn w przypadku checi warto w pewien czas po ich okresleniu i upewnieniu sie w nich, podejmowac konkretne i jasne kroki.
Oczywiscie nalezy pamietac iz nie mam wyksztalcenia psychologicznego itd. i nie mozna tych twierdzen brac za jedoznaczne i sluszne wytyczne