Wiosna już jest! Teraz kcemy LATO!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Wiosna już jest! Teraz kcemy LATO!!
Lato lato lato czeka, razem z latem mysza czeka 

-
- WSR Guru
jak wszystko ja osobiście założyłem 3 fajne topiki, jeden niestety nie znalazł poparcia co ze względu na kiernek fotografii w szkole powiewa wstydem a sam tam nie mogę sobie pisać, drugi o wierszach ostatnio też nie przysiadłem ale to jest topik dla wszystkich jakoś nie wierzę że tak mało u nas w szkole wierszokletów
a trzeci ostatnio odnowiłem wystawy fotografii. Gdybym miał czas napewno wymyśliłbym jeszcze sporo "fajnych" w cudzysłowiu bo cały czas widzę zapotrzebowanie raczej na niszową rozrywkę. Całe szczęście że jeszcze coś ciekawszego zaczął znowu pisać Seize i jest nawet fajny pomysł z tematem kurza twarz ale to są raczej unikane tematy do dyskusji autorzy piszą i koniec, a szkoda 

-
- Ekspert
Moim zdaniem nie ma "niefajnych" czy tez "beznadziejnych" topikow...
Mysle ze na forum kazdy moze znalezc cos dla siebie. A jezeli mnie nie interesuje jakis topik to po prostu na niego nie wchodze, czy moze bardziej - sie w nim nie wypowiadam...
A jezeli komus brakuje "fajnych" topikow na forum, to do tego sluzy funkcja umozliwiajaca ich tworzenie...
Bo idac Kali Twoim torem, wychodzi na to ze na tym forum jest gora 5-6 fajnych topikow, a reszta to CZAD .... 8O
Mysle ze wiecej luzu nie zaszkodzi.....
Mysle ze na forum kazdy moze znalezc cos dla siebie. A jezeli mnie nie interesuje jakis topik to po prostu na niego nie wchodze, czy moze bardziej - sie w nim nie wypowiadam...
A jezeli komus brakuje "fajnych" topikow na forum, to do tego sluzy funkcja umozliwiajaca ich tworzenie...

Bo idac Kali Twoim torem, wychodzi na to ze na tym forum jest gora 5-6 fajnych topikow, a reszta to CZAD .... 8O
Mysle ze wiecej luzu nie zaszkodzi.....
-
- WSR Guru
co wy tak do tego luzu się przyczepiliście, czy to że mówię o ciekawszych tematach tzn. że nie mają mieć luzu a i owszem mogą mieć i to dużo, jedno nie wyklucza drugiego. No a tak nie jest że jest 5-6 spoko tematów, a reszta to są czaty oczywiście biorę pod uwagę wszystkie aktywne tematy, w których cały czas jest coś nowego pisane? jak tak nie jest to niech mnie grom z jasnego nieba trzaśnie
chodzi o to żeby każdy trochę czegoś własnego wnosił w to forum, a przynajmniej spróbował. A nie pogaduszki o pogodzie itp. żeby się toczył przynajmniej powoli jakiś rozwój 

-
- Ekspert
No wiesz , roznie z tym bywa....
Skoro uwazasz,ze topik wierszokletow jest ciekawy i bardziej kreatywny niz inne to good 4U....
Mnie akurat wierszokleci raczej nie interesuja i dlatego nie bede wchodzila, czytala i sie wypowiadala na temat tego topiku - co nie oznacza ze mam go krytykowac... 8O
Na forum sa tak roznorodne topiki, ze czy to jest pogoda, czy love story czy chociazby typnik sportowy, to moim zdaniem nie ma sie co czepiac i analizowac glebi kazdego z nich....a po prostu aktywnie uczestniczyc w tych ktore nas interesuja i w ktorych mamy cos do powiedzenia, a nie w tych ktore sa aktywne same w sobie, bo ktos akurat sie wypowiedzial....

Skoro uwazasz,ze topik wierszokletow jest ciekawy i bardziej kreatywny niz inne to good 4U....
Mnie akurat wierszokleci raczej nie interesuja i dlatego nie bede wchodzila, czytala i sie wypowiadala na temat tego topiku - co nie oznacza ze mam go krytykowac... 8O
Na forum sa tak roznorodne topiki, ze czy to jest pogoda, czy love story czy chociazby typnik sportowy, to moim zdaniem nie ma sie co czepiac i analizowac glebi kazdego z nich....a po prostu aktywnie uczestniczyc w tych ktore nas interesuja i w ktorych mamy cos do powiedzenia, a nie w tych ktore sa aktywne same w sobie, bo ktos akurat sie wypowiedzial....