I Turniej Piłkarzyków WSR!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
I Turniej Piłkarzyków WSR!!!
Mam zaszczyt zaprosić na po raz pierwszy organizowany w Warszawskiej Szkole Reklamy turniej piłkarzyków, na który wszyscy grający tak czekali.
Od jutra w szkole zapisy dla chętnych drużyn
Od jutra w szkole zapisy dla chętnych drużyn
-
- Nowy(a)
Jeśli ktoś nie ma pary to niech i tak się zgłosi można się zgłaszać tu na forum i w szkole na korytarzu!!!Jak będą dwie osoby bez pary to już jest para no...i nie macie szans
Ale spróbować zawsze można ;> czekamy na zgłoszenia !!!!!!!!!!!!!!! Wymyślajcie też nazwy swoich drużyn będzie śmieszniej
see you...

-
- Nowy(a)
Możecie się zgłaszać do mnie Ania b (taka ruda osoba którą można przy piłkarzykach często spodkać) do Szymona z foto a pan Artur Waczko jest mistrzem wraz ze Sławkiem Wojtkowskim i drużyna wygranych stoczy z nimi ostateczną walke o zwycięstwo , honor i poważnaie w szkole
(jeśli oczywiście mistrzowie zgodzą się zagrać mecz z amatorami)
Zaoczni jak najbardziej mile widziani ale jeśli się wcześniej zgłoszą!!!!!!!!!
Ok więc jeden gracz bez pary już jest pytanie brzmi kto z nim się połączy w walce o zwycięstwo???
Zakłady prosimy wysyłać pod numer )508..... itd z hasłem "ja wygram" (najlepiej z numeru zastrzeżonego lub internetu) co niewątpliwie wyłoni zwyciężcę zakładów więcej informacji w porannych informacjach w radiu "joke" dziękuję za uwage i do usłyszenia!

Zaoczni jak najbardziej mile widziani ale jeśli się wcześniej zgłoszą!!!!!!!!!
Ok więc jeden gracz bez pary już jest pytanie brzmi kto z nim się połączy w walce o zwycięstwo???
Zakłady prosimy wysyłać pod numer )508..... itd z hasłem "ja wygram" (najlepiej z numeru zastrzeżonego lub internetu) co niewątpliwie wyłoni zwyciężcę zakładów więcej informacji w porannych informacjach w radiu "joke" dziękuję za uwage i do usłyszenia!