MuZyKa...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Seaneusz chyba będe musiał się do Ciebie uśmiechnąć w sprawie bitów
puścisz mi swoje bitniki, ja Ci puszcze swoje... dasz mi pare wskazówek
mantorze
jak coś ten teges to wyślij mi list gołębiem pocztowym brewolec@o2.pl

jak coś ten teges to wyślij mi list gołębiem pocztowym brewolec@o2.pl
-
- Czasami coś napisze
A tak wogle zgadzam sie z Seaneushem; Owocowe Petle sa najlepshe do robienia muzy na kompie. Reason jest ciezshy do rozkminienia. Zalezy tez jaka muze chcecie robic. Podstawa to dobre sample i przedewshystkim konkretny pomysl na nute. Pomocne programiki to Sounforge (oczywiscie), Acid, Orion Pro, Cubase (jesli jakies instrumento podlaczasz), Rubberduck (acid 4 the masses) i jeshcze kilkanascie
innych. Vshystko zalezy co chcesh osiagnac. Jedna jeshcze sprawa wazna; robcie nute z sercem, zaangazujcie sie w to na 100%, bo i tak jest zbyt duzo muzy robionej dla samego robienia( robie muze; to brzmi dumnie). A jak cos bedziecie mieli to dawajcie do radia aNtrackT, polansujemy
.
PS. Seaneusz kiedy podrzucish swoje kawalki, czekam.

PS. Seaneusz kiedy podrzucish swoje kawalki, czekam.
-
- WSR Guru
J atam nikog w konia robic nei kce.Nadal przystaje i pozostaje przy FASTTRACKERZE....
A dla tych ktorzy szukja reasona
http://www.propellerheads.se/
polecam tez ReBirtha troszke wczesniejsze dziecko firmy propell ale latwiejsze w dzialaniu i mozliowsc podlaczaenia jak wszyscy wiedza do rajsona:)
A dla tych ktorzy szukja reasona
http://www.propellerheads.se/
polecam tez ReBirtha troszke wczesniejsze dziecko firmy propell ale latwiejsze w dzialaniu i mozliowsc podlaczaenia jak wszyscy wiedza do rajsona:)
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
kolo kina relax byl kiedys super sklepik, w pasazu, nie wiem czy jeszcze jest ale bylo tam sporo plytek. pozatym na przeciwko kina tez jakis byl, no i w empiku tez chyba sa plytki (ale prawdopodobnie drogo), no i jeszcze.. byl taki fajny sklep przed femina. no ala w wawie to sporo musi byc tego. czy ten sklepik kolo relaxu dalej jest moge w sobote wylukac jak bede szedl/wracal ze szkoly
-
- WSR Guru
-
- Czasami coś napisze
Ato, jak bys mogl spojrzec czy ten sklepik jeszcze tam jest to super!
Empik osobiscie nie wydaje mi sie tym czego poszukuje, ale zajrze, nigdy nie wiadomo co mozna trafic. Poszukam jeszcze w necie jakis adresow, moze cos bedzie. A Wilczej to musze poszukac na mapie (cos mi ta nazwa mowi, ale to chyba byla Molesta
)
Thx za odzew
Empik osobiscie nie wydaje mi sie tym czego poszukuje, ale zajrze, nigdy nie wiadomo co mozna trafic. Poszukam jeszcze w necie jakis adresow, moze cos bedzie. A Wilczej to musze poszukac na mapie (cos mi ta nazwa mowi, ale to chyba byla Molesta

Thx za odzew