TAM SIĘ WSZYSCY KOCHAJĄ A NIE BIJĄMagdalena pisze:[aaaa...ja tam nie ide jeszcze mnie ktos pobije![]()
CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Wróciłam właśnie z kolorowej Parady Równości, która przeszła ulicami Warszawy. Na początku zapowiadało się, że będzie gorąco gdyż podjudzana przez kilka osób mała grupka młodzieży wszechpolskiej (skinowskiej?) coraz głośniej skandowała jakieś faszystowskie hasła, ale ku memu zdziwieniu po kilku minutach głośnych okrzyków oraz rzuceniu w stronę kolorowej masy kilku jajek podkulili ogony i sobie poszli...
Zaraz potem parada ruszyła. Jechały dwie kolorowe platformy, grała fajna muzyka, ludzie machali z okien, wszyscy się uśmiechali. Widziałam wiele twarzy związanych z WSR. Tych z przeszłości i teraźniejszych. Skandalicznych zachowań nie było, mi tam się podobało!
Choć jakoś specjalnie z nimi nie sympatyzuję. Ale każdy powinien mieć swoje prawa i być równym z innymi ludźmi!
Zaraz potem parada ruszyła. Jechały dwie kolorowe platformy, grała fajna muzyka, ludzie machali z okien, wszyscy się uśmiechali. Widziałam wiele twarzy związanych z WSR. Tych z przeszłości i teraźniejszych. Skandalicznych zachowań nie było, mi tam się podobało!

-
- Loża WSR
No jak na wyborce PiSu to troche dziwne...
Swoje prawa to znaczy co? Rozwin sie Happy. W czym oni nie sa rowni? Jakich homoseksualisci nie maja praw ktore maja hetero a miec powinni? Np. adoptowania dzieci. Czy o to Ci chodzilo Happy?
I chcialem zaznaczyc ze ja tam do nich nic nie mam. Zadnym homofobem nie jestem ale za bardzo nie rozumiem na czym polega ta ich dyskryminacja. Prosze mi wytlumaczyc
Swoje prawa to znaczy co? Rozwin sie Happy. W czym oni nie sa rowni? Jakich homoseksualisci nie maja praw ktore maja hetero a miec powinni? Np. adoptowania dzieci. Czy o to Ci chodzilo Happy?
I chcialem zaznaczyc ze ja tam do nich nic nie mam. Zadnym homofobem nie jestem ale za bardzo nie rozumiem na czym polega ta ich dyskryminacja. Prosze mi wytlumaczyc
-
- Loża WSR
8O gdyby homo nie byli tacy zadni pokazywania innym tym ze lubia to robic z osobnikami tej samej plci, byloby ok. Moze sie skrzykniemy ze ja o swoje prawa hetero tez walczyc chce! Bo jak narazie rzad mi je tylko granicza
Wpisywac sie (z heterykow) kto czuje sie dyskryminowany przez rzad na rozne sposoby (od ograncizania swobod obywatelkich, do narzucania jedynej susznej religii etc)
b Pokarzemy bucom ze tez jestesmy silni i zwarci tak samo jak homo
W koncu mamy walczyc o rownoiuprawnienei nie
btw. ja tez nei widze w czym oni sa dyskryminowani, powiem wiecej rzad traktuje nas na rowni tak samo zle

Wpisywac sie (z heterykow) kto czuje sie dyskryminowany przez rzad na rozne sposoby (od ograncizania swobod obywatelkich, do narzucania jedynej susznej religii etc)

btw. ja tez nei widze w czym oni sa dyskryminowani, powiem wiecej rzad traktuje nas na rowni tak samo zle

-
- Loża WSR
Zasadniczo to ja niejednokrotnie odgrywałem na forum role "adwokata diabła" - czyli dyskutowałem broniac lub też nie rożnych kwestii w celu rozkrecenia dyskusji ale ... niech tym razem ktos inny sie wykaze
To mówiłem Ja - "liberalny homofob"
... z hasel jakie podobno przewijaly sie przez parade : "Model rodziny: Jarek plus kot"

To mówiłem Ja - "liberalny homofob"

... z hasel jakie podobno przewijaly sie przez parade : "Model rodziny: Jarek plus kot"

-
- Loża WSR