Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Ciii przegramy w kiepskim stylu i oszczędzimy sobie wstydu albo nadziei później 8O Oni grają jak pionki. Dośrodkowanie... i Ekwador przejmuje i tak przez cały mecz. Jezu co za szmaciarze
A już dzisiaj przy typowaniu zaświtało mi na chwile że Ekwador jest w formei Kolumbii czyli nei powinno być problemów. Eh może tak właśnie jest tylko nasi sa w formie tzw. "JA-NAS-nie widzę-w-finałach"

-
- WSR Guru
No i Polacy wcale mnie nie zaskoczyli, wszystko to co pisałem wcześniej się przewiduje, obrona tragiczna a Jop w którego miejsce powinnien grać Kłos masakra. No i ustawienie z jednym napastnikiem tez uważam za porażkę gdyby janas był poważny i patrzył na to jak kto gra a nie czy się lubi z kimś czy nie obok Żurawskiego zagrał by Saganowski który z przodu napewno by wniósł sporo do gry. 0 oddanych strzałow na bramkę w ciągu 45 minut a Franka również nie ma żeby wpuścić go w drugiej części. Dla mnie jak narazie nawet gorzej niż myślałem, odechciewa mi się na to patrzeć 

-
- Loża WSR
Moze faktycznie brakuje tych zawodnikow ale moim zdaniem to nie chodzi o brak konkretnych zawodnikow tylko po prostu ducha walki. Porazajaca jest ta biernosc i strach. To jest najprostsza droga zeby przegrac mecz. Oni sie boja. Nie wiem czego. Ekwadoru? To co bedzie jak beda grac z Niemcami. Masakra. Boja sie przegrac i to ich po prostu paralizuje. Coz w oczy zaglada widmo Korei 2002 8O
-
- Loża WSR
Sinar blagam zedytuj tego posta co zaraz napisze ale musze sie uzewnetrznic.
Ku*wa co za szmaty!!!!!!!!!!! Takich pierdol w zyciu nie widzialem. Niech kibole z tych klownow zrobia z ich dup jesien sredniowiecza!! Sinar miales racje tylko co do jednego ze "prawie" mamy powtorke z Korei. Nie nie mamy powtorki z Korei. Teraz jest gozej i bedzie jeszcze gorzej! Chrzanic naszych, my nei mamy juz zadnej reprezentacji

Ku*wa co za szmaty!!!!!!!!!!! Takich pierdol w zyciu nie widzialem. Niech kibole z tych klownow zrobia z ich dup jesien sredniowiecza!! Sinar miales racje tylko co do jednego ze "prawie" mamy powtorke z Korei. Nie nie mamy powtorki z Korei. Teraz jest gozej i bedzie jeszcze gorzej! Chrzanic naszych, my nei mamy juz zadnej reprezentacji

-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
Ktoś chyba pozamieniał w opisie taktycznym pola "początek meczu" i "koniec meczu" i tym sposobem mieliśmy odpoczynek przez 85% meczu a ciśnienie przez 15% ... Porażka ... Piłka to gra zespołowa - jasne - ale na bramke też ktoś się musi odważyć strzelać ... Walczy o bramki to cała drużyna a nie tylko Edi i jeszcze dwie osoby... Nasza reprezentacja naogladala sie chyba zbyt dużo pewnej reklamy i chyba też chcieli pokazać że potrafią celować w poprzeczke... Tak czy siak zapewne bedzie już tylko schemat : drugi też przerypiemi a w trzecim w koncu pozwolimy sobie grać jak należałoby od początku ...
-
- Zadomowił(a) się