Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Mam nadzieje ze przegramy z Niemcami jeszcze bardziej, ze pokazemy taka zenade ze wreszcie moze ktos sie obudzi i wywali na zbity pysk wszystkich dzialaczy! I tych badziewnych pilkarzykow! Tu trzeba mlodej krwi zadnej slawy i kasy a nei lamusow ktorzy jedyne co potrafia grac to w reklamowkach SEPSY SA
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
ja zakończe to słowami Janas spieprzaj
dali by mu Real Madryt to doprowadził by ich do drugiej ligi
Najbardziej szkoda mi polskich kibiców którzy śpiewając hymn(atmosfera na stadionie lepsza niż w meczach eliminacyjnych u nas) dostali strzałę prosto w serce. A brawa należą się Smolarkowi za ofiarną walkę.
Całe szczęście że mam drugą drużynę której kibicuje od zawsze Brazil, twoje żabojady cieniu nie mają z nimi szans tak jak by nie miały w 98 gdyby nie otruli Ronaldo. Zostało skandoweać Brazil Brazil

Najbardziej szkoda mi polskich kibiców którzy śpiewając hymn(atmosfera na stadionie lepsza niż w meczach eliminacyjnych u nas) dostali strzałę prosto w serce. A brawa należą się Smolarkowi za ofiarną walkę.
Całe szczęście że mam drugą drużynę której kibicuje od zawsze Brazil, twoje żabojady cieniu nie mają z nimi szans tak jak by nie miały w 98 gdyby nie otruli Ronaldo. Zostało skandoweać Brazil Brazil
-
- Zaczyna działać
Sorry za offtopa ale
Optymizm Happy to stan umysłu,
rodząc się danej daty przy danym układnie planet i gwiazd dostajesz pewna podstawe, pewien korzeń.
O to kim jesteś, kim chcesz być zależy tylko od twoich wyborów czyli wolnej woli i wiary...
Juz mi emocje opadły, i dalej będe oglądał występy naszej kadry.
Oby były zmiany i było lepiej
Optymizm Happy to stan umysłu,
rodząc się danej daty przy danym układnie planet i gwiazd dostajesz pewna podstawe, pewien korzeń.
O to kim jesteś, kim chcesz być zależy tylko od twoich wyborów czyli wolnej woli i wiary...

Juz mi emocje opadły, i dalej będe oglądał występy naszej kadry.
Oby były zmiany i było lepiej

-
- Ekspert
-
- Loża WSR