'Delikatny papier mola - podetrzeć się nim najwyższa pora'
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
a propos monologów to fragmęt rozmowy w moim gg
8O Ja4 (14:00)
i ich slynny znak swoosh
Ja4 (14:00)
rozpoznawany na wszystkich kontynentach
no i zlote korki ronaldo
wszystko ma ukryty sens moim zdaniem
Ja4 (14:01)
i jest czescia gry psychologicznej
Ja4 (14:06)
no bo popatrz na przyklad tutaj
na pewno sie zastanawialas dlaczego amerykanie wygrali wojne
Ja4 (14:07)
no odpowiecz jest rownie prosta jak zaskakujaca
bo poprostu palili Lucky Strike
Ja4 (14:13)
tak jakos
Mężczyzna odchodzi od okienka w budce w stronę ławki trzymając w ręku kilka biletów. Na ławce siedzą cztery kobiety, po lewej dwie młode studentki, z których jedna czyta „Zniewolony umysł” Czesława Miłosza, a po prawej dwie staruszki ubrane w moherowe berety i płaszcze z czasów powstania krajów demokracji ludowej w Europie wschodniej. Chłopak wręcza dziewczętom bilety i zajmuje miejsce na ławce pomiędzy nimi a staruszkami. Cała piątka oczekuje na przyjazd odpowiedniego tramwaju. [szybka migawka w kadrze widać centralnie ławkę a na niej oczekujących, cytat filmowy z „Kontrolerów” Nimróda Antala].
"mm ten film bo kamil go lubi.... no dalej" napisalas
Ja4 (14:22)
no ale nie pamietasz ze ja ci ten film kiedys pokazalem
i mowilas ze beznadziejny
Ja4 (14:24)
ale to tak a propos
no jeszcze jakis fragmencik
Ja4 (14:25)
no takie odwolujace sie do filmow
Pan pełny, w kadrze ujęty oddalony o około trzydzieści metrów przystanek tramwajowy i przestrzeń wokół niego w jednym z miast byłego bloku komunistycznego (odrapana miejscami z farby budka z biletami, na której ktoś niechlujnie przykleił plakaty informacyjne, zadaszony przystanek z ławką dla oczekujących na tramwaj, fragment parku z drzewami liściastymi, ludzie czekający na odjazd). Wolna jazda kamery w kierunku budki z biletami, nagle stopniowo narasta zza kamery odgłos maszerującej „w nogę” kolumny wojska. Kamera zatrzymuję się, a przed nią przechodzi dwudziestu żołnierzy rosyjskich ubranych w mundury z czasów panowania cara, z charakterystycznymi czapkami w formie „talerza” odwołanie do „Pancernika Patiomkina”.
Ja4 (14:31)
Joga Bonito (co znaczy Graj Pięknie po portugalsku) to fikcyjne stowarzyszenie stworzona dla Nike akcja ogłoszeniowa o takiej samej nazwie. Reklamy Joga TV są do oglądania na stronie internetowej www.nikefootball.com i ukazują się w telewizji. Eric Cantona jest głównym rzecznikiem dla organizacji Joga Bonito. Joga TV jest przedstawiona jako konspiracyjny kanał telewizyjny który przerywa transmisje na żywo innej telewizji,przekaz na żywo prosto z serca Niemiec. Joga Bonito jest stworzone by eliminować nieuczciwe i niesportowe zachowanie z piłki nożnej. Joga Bonito promuje zadowolającą i kreatywną grę, najmożliwiej uczciwą i ducha drużyny. Pokazuje uczciwą i piękną strone Futbolu z mottem graj z sercem.
no ale calego jeszcze nie skonczylem
Ja4 (14:32)
jak skoncze to Ci caly wysle na papierze kredowym wydrukowany
8O Ja4 (14:00)
i ich slynny znak swoosh
rozpoznawany na wszystkich kontynentach
no i zlote korki ronaldo
wszystko ma ukryty sens moim zdaniem
Ja4 (14:01)
i jest czescia gry psychologicznej
no bo popatrz na przyklad tutaj
na pewno sie zastanawialas dlaczego amerykanie wygrali wojne
no odpowiecz jest rownie prosta jak zaskakujaca
bo poprostu palili Lucky Strike
tak jakos
Mężczyzna odchodzi od okienka w budce w stronę ławki trzymając w ręku kilka biletów. Na ławce siedzą cztery kobiety, po lewej dwie młode studentki, z których jedna czyta „Zniewolony umysł” Czesława Miłosza, a po prawej dwie staruszki ubrane w moherowe berety i płaszcze z czasów powstania krajów demokracji ludowej w Europie wschodniej. Chłopak wręcza dziewczętom bilety i zajmuje miejsce na ławce pomiędzy nimi a staruszkami. Cała piątka oczekuje na przyjazd odpowiedniego tramwaju. [szybka migawka w kadrze widać centralnie ławkę a na niej oczekujących, cytat filmowy z „Kontrolerów” Nimróda Antala].
"mm ten film bo kamil go lubi.... no dalej" napisalas
no ale nie pamietasz ze ja ci ten film kiedys pokazalem
i mowilas ze beznadziejny
ale to tak a propos
no jeszcze jakis fragmencik
no takie odwolujace sie do filmow
Pan pełny, w kadrze ujęty oddalony o około trzydzieści metrów przystanek tramwajowy i przestrzeń wokół niego w jednym z miast byłego bloku komunistycznego (odrapana miejscami z farby budka z biletami, na której ktoś niechlujnie przykleił plakaty informacyjne, zadaszony przystanek z ławką dla oczekujących na tramwaj, fragment parku z drzewami liściastymi, ludzie czekający na odjazd). Wolna jazda kamery w kierunku budki z biletami, nagle stopniowo narasta zza kamery odgłos maszerującej „w nogę” kolumny wojska. Kamera zatrzymuję się, a przed nią przechodzi dwudziestu żołnierzy rosyjskich ubranych w mundury z czasów panowania cara, z charakterystycznymi czapkami w formie „talerza” odwołanie do „Pancernika Patiomkina”.
Joga Bonito (co znaczy Graj Pięknie po portugalsku) to fikcyjne stowarzyszenie stworzona dla Nike akcja ogłoszeniowa o takiej samej nazwie. Reklamy Joga TV są do oglądania na stronie internetowej www.nikefootball.com i ukazują się w telewizji. Eric Cantona jest głównym rzecznikiem dla organizacji Joga Bonito. Joga TV jest przedstawiona jako konspiracyjny kanał telewizyjny który przerywa transmisje na żywo innej telewizji,przekaz na żywo prosto z serca Niemiec. Joga Bonito jest stworzone by eliminować nieuczciwe i niesportowe zachowanie z piłki nożnej. Joga Bonito promuje zadowolającą i kreatywną grę, najmożliwiej uczciwą i ducha drużyny. Pokazuje uczciwą i piękną strone Futbolu z mottem graj z sercem.
no ale calego jeszcze nie skonczylem
Ja4 (14:32)
jak skoncze to Ci caly wysle na papierze kredowym wydrukowany
-
- Bywalec
a tak tak to wszystko jest prawda bo prawda jak olej zawsze wyplynie..
no i bylem wczoraj w Lublinie no i ciekawa obserwacje mam... a mianowicie wszedzie tylko piwo "Perla" w wielkich supermarketach, malych sklepikach i na bazarze LUX 8O a na billbordach także tylko "perla"!!! dziwnym jest to ze perłe produkuja w lublinie i tam jest szeroko znana a w innych miastach ciezko znalewzc tego rodzaju "napoj bogow" takze dlaczego szeroka kampania promocyjna obejmuje tylko lublin a w innych miastach cisza "jak po śmierci organisty"
no ale tak czy tak bylem w lublinie z Malgorzatką, a Malgorzata po grecku to wlasnie perła;) NO WIEC PIJCIE PERLE a ja pozdrawiam pania psycholog Małgorzatę;)
no i bylem wczoraj w Lublinie no i ciekawa obserwacje mam... a mianowicie wszedzie tylko piwo "Perla" w wielkich supermarketach, malych sklepikach i na bazarze LUX 8O a na billbordach także tylko "perla"!!! dziwnym jest to ze perłe produkuja w lublinie i tam jest szeroko znana a w innych miastach ciezko znalewzc tego rodzaju "napoj bogow" takze dlaczego szeroka kampania promocyjna obejmuje tylko lublin a w innych miastach cisza "jak po śmierci organisty"
no ale tak czy tak bylem w lublinie z Malgorzatką, a Malgorzata po grecku to wlasnie perła;) NO WIEC PIJCIE PERLE a ja pozdrawiam pania psycholog Małgorzatę;)

-
- Czasami coś napisze
no i Stal Rzeszow grala tez kiedys z Motorem Lublin:) a w Lublinie fakt wszedzie tylko "PERŁA" nawet na krakowskim przedmiesciu glownej ulicy ciezko znalezc ogrodek piwny sponsorowany przez inna marke.. nameczylem sie z pol godziny nim znalazlem w koncu miejsce w ktorym mozna wypic Heinekena 8O ####JOGA BONITO####
-
- Bywalec
a no znam znam:) Joga Bonito (co znaczy Graj Pięknie po portugalsku) to fikcyjne stowarzyszenie stworzona dla Nike akcja ogłoszeniowa o takiej samej nazwie. Reklamy Joga TV są do oglądania na stronie internetowej www.nikefootball.com i ukazują się w telewizji. Eric Cantona jest głównym rzecznikiem dla organizacji Joga Bonito. Joga TV jest przedstawiona jako konspiracyjny kanał telewizyjny który przerywa transmisje na żywo innej telewizji,przekaz na żywo prosto z serca Niemiec. Joga Bonito jest stworzone by eliminować nieuczciwe i niesportowe zachowanie z piłki nożnej. Joga Bonito promuje zadowolającą i kreatywną grę, najmożliwiej uczciwą i ducha drużyny. Pokazuje uczciwą i piękną strone Futbolu z mottem graj z sercem. szkoda ze nasi polscy chlopcy tak nie graja:> ja sie pilka nie interesuje no ale jak juz wyplyna w tym materiale temat pilka no to powiem w sekrecie ze lubie Arsenal London 8O
-
- Bywalec
a teraz dla wszystkich którzy odwiedzaja ten temat cos dla oka 8O
http://youtube.com/watch?v=tmOv91SnYxc&search=heineken
http://youtube.com/watch?v=-AIyNs0Su3Y& ... a%20peszek
http://youtube.com/watch?v=PsRkU7FV4aw
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=heineken
http://video.google.com/videoplay?docid ... edia+markt
http://youtube.com/watch?v=tmOv91SnYxc&search=heineken
http://youtube.com/watch?v=-AIyNs0Su3Y& ... a%20peszek
http://youtube.com/watch?v=PsRkU7FV4aw
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=heineken
http://video.google.com/videoplay?docid ... edia+markt
-
- Bywalec
W tak zwanym związku. Z nim to nigdy nic nie wiadomo. miewa fochy. Zacina się w sobie na przykład i nic do niego nie dociera, pomimo moich usilnych starań. być może to nieludzkie, ale zabijam go na chwilę, robię pranie mózgu, by przywrócić go do żywych. Jest ładny i stylowy, to właśnie mnie przy nim trzyma. nic nie poradzę- jestem estetką. czasem jestem w stanie znieść niewygodne pantofle tylko dlatego, że są ładne. z nim to samo. co się wycierpię, to moje, ale jak na razie zmieniać nie mam zamiaru. jak słyszę lepszy model to ręce mi opadają, z lepszym modelem chyba bym zwariowała, mnogość zastosowań i dodatkowych bajerów przytłoczyłaby mnie no i było by to ryzyko, że odejdzie, choćby i nie z własnej woli, ale zawsze. [...] jestem o niego strasznie zazdrosna i jak go ktoś dotyka to jestem podenerwowana. złości mnie, gdy ktoś zagląda mu w duszę. w ogóle jak go ktoś zaczepia to się wkurzam. ma niebieskie oczy a to robi na mnie wrażenie. piorunujące. no mogę nawet powiedzieć nawet, że go kocham . tak, nie boje się tego słowa. nie jest to miłość łatwa, ale lubię wyzwania. dlatego go kupiłam i od ponad roku używam siemensa...”
-
- Bywalec
-
- Bywalec
Towarzysze będę mówił krótko bo nie miejsce i nie czas na dłuższe przemowy.
Generalizując niezaprzeczalne i oczywiste fakty stwierdzam iż nasza organizacja w dobie powszechnego nihilizmu uległa dezintegracji. Genialnie działająca do tej pory maszyna, będąca spójną kompozycją tysięcy podzespołów ulega rozkładowi, zarówno moralnemu jak i intelektualnemu. Dlatego wołam do was z cała mocą i wiara w lepsze jutro, wołam w imię naszych ideałów oraz widząc w was towarzysze nowych „gieroji” wierze że porwiecie się do piór (tudzież ówdzie klawiatur) i w końcu cos napiszecie.
„pomożecie??”
8O
Generalizując niezaprzeczalne i oczywiste fakty stwierdzam iż nasza organizacja w dobie powszechnego nihilizmu uległa dezintegracji. Genialnie działająca do tej pory maszyna, będąca spójną kompozycją tysięcy podzespołów ulega rozkładowi, zarówno moralnemu jak i intelektualnemu. Dlatego wołam do was z cała mocą i wiara w lepsze jutro, wołam w imię naszych ideałów oraz widząc w was towarzysze nowych „gieroji” wierze że porwiecie się do piór (tudzież ówdzie klawiatur) i w końcu cos napiszecie.
„pomożecie??”
8O
-
- Czasami coś napisze
Myśle ze powinnismy powrocic do pierwotnego tematu tego forum i zajac zie zenujacymi reklamami... chcialbym sie podzielic moja obserwacja, a mianowicie mamy nowy numer jeden na naszej liscie hitow na pozycje lidera wysunela sie reklama najwiekszedo ostatnimi czasy "siarkofruta" w naszych sklepach napoju marki FRUTI no i pan w niej wystepujacy ktory bardziej przypomina morderce niz ojca szczesliwej rodziny, no i oczywiscie przedewszystkim piosenka.
takze oto statystyka:
1)FRUTI
2)MOLA
3) KORAL
takze oto statystyka:
1)FRUTI
2)MOLA
3) KORAL
-
- Bywalec
BRAVO!!! Fruti to stral w dziesiatke ale mam nowa propozycje... reklamy ktora moglaby wystartowac w naszym plebiscycie
reklama ERY TAK TAK z takim dziwnym chlopcem ktory wypowiada zdanie ktore w polaczeniu z jego wizerunkiem rozsmiesz mnie zawsze do lez a mianowicie mowi "Hej, fajna muze ustawilas.." bosz 8O
moja propozycja listy:
1)fruti
2)mola
3)ERA TAK TAK
4)koral
reklama ERY TAK TAK z takim dziwnym chlopcem ktory wypowiada zdanie ktore w polaczeniu z jego wizerunkiem rozsmiesz mnie zawsze do lez a mianowicie mowi "Hej, fajna muze ustawilas.." bosz 8O
moja propozycja listy:
1)fruti
2)mola
3)ERA TAK TAK
4)koral
-
- Bywalec
By poczuć smak orientu i atmosferę niczym z baśni tysiąca i jednej nocy, by usłyszeć cichy szept księżniczki Secheryzady opowiadającej swe niezwykle historie, nie musisz już odbywać męczących i kosztownych podróży na bliski wschód oraz do krajów spod znaku półksiężyca.
Poczuj smak orientu już dziś siedząc we własnym domu i jedząc sardynki pochodzące z najlepszych marokańskich łowisk, wprowadzone na rynek przez firmę FIESTA, która gwarantuje jakość i niepowtarzalny egzotyczny smak.IT IS ALL ABOUT THE FISH… FIESTA.
Product of MAROCCO
Poczuj smak orientu już dziś siedząc we własnym domu i jedząc sardynki pochodzące z najlepszych marokańskich łowisk, wprowadzone na rynek przez firmę FIESTA, która gwarantuje jakość i niepowtarzalny egzotyczny smak.IT IS ALL ABOUT THE FISH… FIESTA.
Product of MAROCCO