Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Żebym w swoim 1400 poście musiał się żalić zamiast się cieszyć
Jak zwykle Janas tragedia to prawda znowu praktycznie mieliśmy jednego napastnika. Już w 55 minucie powinnien za Żurawskiego który grał tragicznie wpuścić Brożka, a za Krzynówka Kosowskiego który trochę by mógł namieszać swoją walecznością i szybkością. Polska grała ok ale w pierwszej połowie w drugiej to już było bicie w mur Borucowy przez Niemców. Druga żółta niesłusznie podyktowana w takich sytuacjach nie pokazuje się drugiej żółtej kartki bo to nie był aż taki faul żeby później pokazać czerwoną no ale jak zwykle sędzia faworyzuje gospodarzy pedał jeden
Po tym jak zostało 10 zawodników naszych na boisku Janas również nie powinnien całkowicie się cofać do obrony co ten remis by nam dawał
trzeba liczyć na siebie i walczyć a nie liczyć na innych tak to nigdy się nie osiągnie jakiegoś małego sukcesu 

Jak zwykle Janas tragedia to prawda znowu praktycznie mieliśmy jednego napastnika. Już w 55 minucie powinnien za Żurawskiego który grał tragicznie wpuścić Brożka, a za Krzynówka Kosowskiego który trochę by mógł namieszać swoją walecznością i szybkością. Polska grała ok ale w pierwszej połowie w drugiej to już było bicie w mur Borucowy przez Niemców. Druga żółta niesłusznie podyktowana w takich sytuacjach nie pokazuje się drugiej żółtej kartki bo to nie był aż taki faul żeby później pokazać czerwoną no ale jak zwykle sędzia faworyzuje gospodarzy pedał jeden

-
- Zadomowił(a) się
-
- WSR Guru
Janas, Liskiewicz i wszyscy koleszkowie wypad na pysk. Normalnie co on z nas kretynów chciał zrobić na dzisiejszej konferencji mówiąć że na boisku było 3 napastników (mimo że tylko znowu jeden był wysunięty) i to było ustawienie ofensywne, to co jak dwóch z nich da do obrony to też będzie ofensywne bo na boisku jest 3 napastników. Oj ja jak będę mógł to go przywitam z radością 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
ja tam swoją już zdiąłem zresztą sama sie tak naprawdę zdjeła po tym meczu ostatnim tak ją wiatr zawinął to jakiś znak był. A dzisiaj widziałem fajny motyw jak ktoś na fladze tyskiego napisał "już za 4 lata Polska będzie mistrzem świata;)"
no jeśli obejmie ją Kasperczak to też nie sądze. Leo Beenhaker na trenera

no jeśli obejmie ją Kasperczak to też nie sądze. Leo Beenhaker na trenera

-
- WSR Guru