Jakiej muzy teraz słuchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son
płyta z 1988 roku i jak dla mnie bardzo udana.
zaczynałem słuchać metalu od Iron Maiden i pamiętam jak mi sie podobała ta płyta i nadal podoba
i pamiętam żeby ją kupić musiałem jechac na pragę i w dziupli ją zdobyć.
a to nie było takie proste.
kupowałeś w sklepie a po wyjściu z niego juz mogłeś ją stracić na korzyść osób trzecich
płyta z 1988 roku i jak dla mnie bardzo udana.
zaczynałem słuchać metalu od Iron Maiden i pamiętam jak mi sie podobała ta płyta i nadal podoba
i pamiętam żeby ją kupić musiałem jechac na pragę i w dziupli ją zdobyć.
a to nie było takie proste.
kupowałeś w sklepie a po wyjściu z niego juz mogłeś ją stracić na korzyść osób trzecich
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No cieszy mnie szczegolnie ze Ci ten kawalek Genesis przypadl do gustu. Wiekszosc ludzi Genesis kojarzy z sympatycznym lysolem Collinsem przyjemna dla ucha komercyjna muzyczka i nic wiecej. A tymczasem w latach siedemdziesiatych (rowniez z Collinsem ale niekoniecznie jako wokalista) byl to zespol ktory wnosil cos nowego do muzyki.
A jesli chodzi o Bad vs Ghostbusters pewnie Cie nie zaskoczy bo obydwa kawalki znasz. Ale to wlasnie chodzi o nietypowe zestawienie kawalkow i o to zeby jakos ze soba wspolgraly. To jest ciekawe no tylko musi byc dobrze dobrane. A najlepiej wychodza wykonawcy skrajni ale to dosc trudne.
Jesli moge jeszcze cos polecic z bastard popu to Moloko vs Spiller - Sing it back (najlepiej do transowego tanca
) i przede wszystkim Eminem vs Britney Spears - Oops the Real Slim Shady did it again Swietne mixy.
Jest jeszcze kilka ciekawych ale mysle ze sa te najciekawsze w mojej kolekcji. A zreszta moze ktos poleci cos innego/nowego z bastard popu. Chetnie poslucham czegos nowego.
A jesli chodzi o Bad vs Ghostbusters pewnie Cie nie zaskoczy bo obydwa kawalki znasz. Ale to wlasnie chodzi o nietypowe zestawienie kawalkow i o to zeby jakos ze soba wspolgraly. To jest ciekawe no tylko musi byc dobrze dobrane. A najlepiej wychodza wykonawcy skrajni ale to dosc trudne.
Jesli moge jeszcze cos polecic z bastard popu to Moloko vs Spiller - Sing it back (najlepiej do transowego tanca

Jest jeszcze kilka ciekawych ale mysle ze sa te najciekawsze w mojej kolekcji. A zreszta moze ktos poleci cos innego/nowego z bastard popu. Chetnie poslucham czegos nowego.