Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
-
- Ekspert
"przy mamusi"??? czizas
widze że upał wam zaszkodził
a ja to wujkiem jestem pewnie hehhee.. a o jakich ciachach mówicie? kurcze musze sie przejść do skzoły na początku roku skzolnego
zobaczymy czy coś fajnego sie pokaze ;P Happy ty mas zwgląd do fotek to juz pewno wsyztsko wiesz.. może wpadne pooglądać i Dalene i Cienia pogonić do technik 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Jak to spiewalo Madness: It must be love, love, love...

Rosjanin chce poślubić krowę
Pewien rosyjski rolnik zwrócił się do prezydenta Władimira Putina z prośbą o pozwolenie na poślubienie... krowy - pisze serwis Ananova.
Jak pisze MosNews Boris Gabov złożył to nietypowe zapytanie podczas internetowego czatu z Putinem. Rolnik wyjaśnił, że w jego wiosce nie ma już kobiet jakie mógłby poślubić. Gabov żalił się, że wszystkie dziewczyny przeniosły się do miasta.
"Widzę rozwiązanie mojego problemu" - napisał do prezydenta desperat - "bardzo kocham zwierzęta, zatem chce zapytać, kiedy będzie możliwe wchodzenie w związki małżeńskie ze zwierzętami, na przykład z krowami?".
Nie jest jasne jakiej odpowiedzi udzielił Putin.
(zrodlo: Onet.pl)

Rosjanin chce poślubić krowę
Pewien rosyjski rolnik zwrócił się do prezydenta Władimira Putina z prośbą o pozwolenie na poślubienie... krowy - pisze serwis Ananova.
Jak pisze MosNews Boris Gabov złożył to nietypowe zapytanie podczas internetowego czatu z Putinem. Rolnik wyjaśnił, że w jego wiosce nie ma już kobiet jakie mógłby poślubić. Gabov żalił się, że wszystkie dziewczyny przeniosły się do miasta.
"Widzę rozwiązanie mojego problemu" - napisał do prezydenta desperat - "bardzo kocham zwierzęta, zatem chce zapytać, kiedy będzie możliwe wchodzenie w związki małżeńskie ze zwierzętami, na przykład z krowami?".
Nie jest jasne jakiej odpowiedzi udzielił Putin.
(zrodlo: Onet.pl)
-
- Wyrocznia WSR