Love story made in WSR!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lip (sob) 2006, 19:57:49

Nie Myshka, chodzi o tę panią co tak na ostatnim ognisku najbardziej szalała... :roll: :P

Magdalena
Ekspert
Ekspert

Post autor: Magdalena » 15 lip (sob) 2006, 20:23:00

Happy pisze:Nie Myshka, chodzi o tę panią co tak na ostatnim ognisku najbardziej szalała... :roll: :P
no wlasnie wlasnie...czyli o Happy jednym slowem :P 8)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 15 lip (sob) 2006, 20:29:08

Happy pisze:(...) chodzi o tę panią co tak na ostatnim ognisku najbardziej szalała... :roll: :P
To trzeba bylo lepiej pilnowac, ot co :P Ja tylko czasowo byłem tam StrażnikiemMoralności 8)

Magdalena
Ekspert
Ekspert

Post autor: Magdalena » 15 lip (sob) 2006, 21:10:56

ooo a ja znow cos przegapilam...szkoda ze mnie na ognisku nie bylo :? :roll: :wink:

no a wracajac do tematu to to trzeba sie spieszyc bo przeciez wiosna juz byla...lato w polowie, a czlowiek sam siedzi :lol:

Mysha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Mysha » 16 lip (ndz) 2006, 14:26:45

kto sam ten sam :P jak se znajdziesz wreszcie ciacho to już nei będziesz miała powodów do samotności

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 21 lip (pt) 2006, 18:30:45

Kolejne love-story ktore mimo ze nie jest z WSR to powinno ucieszyc Happy

Całus wagi państwowej

W dzień po exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego najważniejszym tematem rozmów w Sejmie nie był program nowego gabinetu, ale plotka, że szef rządu miałby poślubić swoją partyjną koleżankę.

Informacja o rzekomym ślubie Jarosława Kaczyńskiego krążyła po Sejmie od wczorajszego poranka. Powodów do plotek dostarczyła posłanka PiS Jolanta Szczypińska, która po czwartkowym exposé premiera pocałowała szefa PiS w policzek! Posłanka podała wcześniej premierowi czerwoną różę. Reszta jej koleżanek, która gratulowała nominacji, musiała się zadowolić standardowym pocałunkiem w rękę. Na tym nie koniec. Gdy posłowie bili nowemu premierowi gromkie brawa, dłoń Jolanty Szczypińskiej delikatnie spoczęła na ramieniu premiera, a jej oczy były pełne uwielbienia dla szefa. No właśnie. Czy tylko szefa?

Posłanka Szczypińska podobnie jak premier jest stanu wolnego. W Sejmie pracuje drugą kadencję. W ostatnich wyborach zdobyła ponad 20 tys. głosów. Wcześniej pracowała jako pielęgniarka w przychodniach. Pochodzi ze Słupska i tam nadal mieszka. Z Jarosławem Kaczyńskim zna się od lat. Poza przynależnością do PiS łączy ich jeszcze przynajmniej jedna rzecz. - Pani poseł jest bardzo pracowita. Zaraz po obradach Sejmu szybko wraca do domu, żeby spotykać się wyborcami - mówią w biurze posłanki.

Co o zażyłości Jarosława Kaczyńskiego i Jolanty Szczypińskiej mówią politycy? - Ten środowy pocałunek mógł faktycznie wywołać plotki - mówi poseł Tadeusz Cymański z PiS, który Jolantę Szczypińską też zna od lat. - Ślub? Nie słyszałem. Ale by to była niespodzianka!? - dodaje, nie kryjąc zdziwienia. Potwierdza jednak, że w klubie PiS już dawno dało się zauważyć, że premier i Szczypińska darzą się wielką sympatią. - Ona bardzo przeżywa wszystko, co dotyczy premiera, ale znają się tak długo, że wcale mnie to nie dziwi - twierdzi Cymański.

- Ślub to by była bardzo miła informacja - zastanawia się poseł Karol Karski z PiS. Ale zaraz, śmiejąc się, dodaje, że plotka o ślubie na pewno wyszła z Platformy, więc w nią nie wierzy.

- Dało się zauważyć, że posłanka jest zawsze podekscytowana, gdy chodzi o prezesa, ale w PiS wszyscy są zakochani w swoim szefie - mówi Ewa Kopacz, która wraz ze Szczypińską zasiada w komisji zdrowia.

- Trudno mi sobie wyobrazić Kaczyńskiego na ślubnym kobiercu, ale być może mam za małą wyobraźnię - z rozbawieniem komentuje te informacje Stefan Niesiołowski, senator PO.

Do Pałacu Prezydenckiego doniesienia o ślubie szefa rządu musiały dotrzeć z opóźnieniem, bo tamtejsi urzędnicy reagowali na sensacyjną wieść z niedowierzaniem. - To chyba jakiś żart - skwitował sprawę Tomasz Brzeziński z Kancelarii Prezydenta RP.

A co na to wszystko sami zainteresowani? - Informacja o ślubie jest bardzo sympatyczna, ale nieprawdziwa - odpowiedziała nam Jolanta Szczypińska. - Więc nie zamierza pani wyjść za premiera? - dopytujemy. - To, czy zamierzam, czy nie, to nie wiadomo - dodała tajemniczo. O uczuciach do Jarosława Kaczyńskiego Jolanta Szczypińska mówi jeszcze bardziej zagadkowo. - To, jakimi uczuciami go darzę, zachowam w sekrecie.

Sam premier Jarosław Kaczyński, jak i jego rzecznik, byli wczoraj w tej sprawie nieuchwytni.

(gazeta.pl)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Życzenia bez ironii

Post autor: seize » 21 lip (pt) 2006, 19:47:55

No słyszałem, słyszałem. Kto wie jak to będzie :)
Ja od siebie powiem krótko : Darz Bór. Jak coś jest faktycznie na rzeczy to niechaj się rozwija; kwitnie :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 sie (wt) 2006, 15:02:43

Wróciłyście z tych wojaży, z tych łąk i lasów, od tych harcerzy, znad romantycznych jezior ... i dlaczego tu nie zostało nic napisane?!?!?! :x :idea: :?: :!: :evil:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 15:40:44

Bo to pewnie nie byli harcerze co szukali stokrotek tylko Mlodziez Wszechpolska (na Bosaka) ;) :lol:

super cieĂą
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: super cieĂą » 01 sie (wt) 2006, 21:08:07

milczenie jest złotem :P

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 01 sie (wt) 2006, 21:19:58

cieniu to kogo tam wyrwałaś opowiadaj :?: :?:

super cieĂą
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: super cieĂą » 01 sie (wt) 2006, 21:21:34

fota wkrótce zawisnie w szkole 8O

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 01 sie (wt) 2006, 21:25:36

no dobra zawiśnie czy nie zawiśnie opowiadaj :roll: 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 21:32:49

super cień pisze:milczenie jest złotem :P
Jak nie chcesz opowiadac to nie spuscmy na to zaslone milczenia. Bedzie atmosfera tajemnicy. Ale cosik mi sie zdaje ze Happy na prywatnym przesluchaniu i tak to z Ciebie wyciaganie :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 sie (wt) 2006, 21:42:41

No ba! Już co nieco powyciągałam... :P :roll: 8) Niedługo sklecę z tego esej, reportaż, opowiadanie i tu wkleję... :lol:

ODPOWIEDZ