O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 31 lip (pn) 2006, 23:43:26
Happy pisze:Ale według mnie na takim "szit" nikt nie powinien "oddać życia"... To okropne.
Wiesz tym sie charakteryzuje wolność poglądów, że możesz posiadać takie zdanie a dla kogoś to może być coś najlepszego co dane jest mu poznać w swojej młodości. Komu sie nie podoba ten zostaje w domu i nie jedzie - dla mnie to proste.
Happy pisze:Dziecko jedzie na takie coś, gdzie sodoma i gomora
na pewno jest i już nie wraca!

Powiem tak mnie uczono że jeżeli nie byłem, nie widziałem to nie powinienem oceniać. Swoją drogą to ciekawe czemu tylu młodych ludzi puszcza się o zgrozo - wcale nie na jakieś rockowe rzeczy - a na zwykłe lukrowo-różowe dyskoteki gdzie dzieje się nie mało oj nie mało...
-
Kali
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 01 sie (wt) 2006, 00:04:47
A tu zonk!

bo kiedyś za młodu byłam na takim jednym czymś. W Żarnowcu. I okradali namioty i myć się gdzie nie było i dla mnie strasznie. Nie lubię aż takich tłumów w dodatku pijanych.

Także to nie dla mnie... I higiena też zonk!

I bezpieczeństwo też zonk!

Ale oczywiście zgadzam się z Tobą Rozmiarze każdy lubi co innego. Tylko z ofiarami po koncercie JA osobiście się jakoś pogodzić nie mogę...

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 00:20:47
Happy pisze:Nasza wspaniała "czwórca", czyli Dalena, Cień, Xero i Ollo właśnie są w drodze na dworzec i wracają do Wawy. Także od jutra się zacznie... 5, 10, 15!

Prawie jakby slyszal relacje z Wyscigu Pokoju

Jeszcze godzina czyli mozna powiedziec ze wychodza na ostatnio prosta

A jutro czasowka do WSR

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 01 sie (wt) 2006, 00:24:39
Widzis jedni lubia spedzać czas samotnie a inny w dużej grupie. Dodatkowo ze raz nie wszyscy piją a dwa... wyjscie zatem do pubów czy też ognisko też musi być dla Ciebie swego rodzaju męczarnią
Ja też nie moge pogodzić np z tymi ofiarami pielgrzymek - młodymi ludzmi którzy jechali w zgoła innym celu niż np. na koncert ale wcale nie widze potrzeby zakazywania organizowania takich wyjazdów, zabraniania dzieciakom uczestnictwa czy też np wprowadzana w punktach ich postojów prochibicji [niepełnoletniemu po prostu nie powino się sprzedawać, a dorośli cóż ... nie zakazy a wychowanie odgrywa tu role by wiedzieć czy i ile wolno] itd.
-
CASE
- Ekspert

Happy pisze:A tu zonk!

bo kiedyś za młodu byłam na takim jednym czymś. W Żarnowcu. I okradali namioty i myć się gdzie nie było i dla mnie strasznie. Nie lubię aż takich tłumów w dodatku pijanych.

Także to nie dla mnie... I higiena też zonk!

I bezpieczeństwo też zonk!

Ale oczywiście zgadzam się z Tobą Rozmiarze każdy lubi co innego. Tylko z ofiarami po koncercie JA osobiście się jakoś pogodzić nie mogę...

A może to byli uczestnicy Przystanku Jezus, który stał sobie obok i wcale nie miał lepszego zabezpieczenia ani zaplecza sanitarnego? Nie to,żebym się "Jezusów" czepiał, ale....kto wie?
-
CASE
- Ekspert

Kali: to ja ci go kupię na moje konto, ale ty zapłacisz

Poza tym nieciekawie pachnie mi koleś o zerowej liczbie komentarzy i od razu wyjeżdżający ze sprzętem za 65 tysięcy.
-
Magdusia
- Loża WSR

autor: Magdusia » 01 sie (wt) 2006, 08:25:08
Happy pisze:Ale według mnie na takim "szit" nikt nie powinien "oddać życia"... To okropne. Dziecko jedzie na takie coś, gdzie sodoma i gomora na pewno jest i już nie wraca!

Dla mnie to fujć.
czuję się urażona. od 3 lat tam jezdzę i nie wiem czy zauwazylas nie jestem degeneratką spoleczną bez pomysłu na życie. Ci ludzie zmarli przez własną głupotę (wychylanie sie z pociagu, uduszenie się x 2) wiec prosze Cie Happy myśl co piszesz. a po drugie moze by tak zajrzeć w statystyki miast ( o ile takie sa) takich miast około 150.000 i zobaczyc jaka tam jest wypadkowosc i umieralność.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 01 sie (wt) 2006, 09:56:02
Gdynia, ale czym Ty jesteś urażona? 8O Przecież wyraźnie napisałam, że piszę w swoim WŁASNYM imieniu, że jest to tylko moja opinia! I nic nie pisałam o osobach, które tam jeżdżą (i tym, czy mają swój pomysł na życie czy też nie), tylko o tym, że dla mnie tam "szit" bo: kradną, brak sanitariatów, chodzą pijani, naćpani itp., itd. Ale doskonale rozumiem, że niektórzy tak kochają muzykę, że bez trudu godzą się z tymi "lekkimi" niedogodnościami... Ale z tym, że na "takim czymś" (bo dla mnie to jest takie byle co i tego zdania nie zmienię) giną ludzie (fakt, że pewnie często przez swoją głupotę, zaniedbanie, popisywanie się) to tego nie zaakceptuję w żadnej mierze. Wiem, że ludzie giną każdego dnia. Ale kurcze nie tam, nie słuchając muzyki na koncercie!

Także nie rozumiem Twojego posta. Ja tego nie lubię i koniec i teraz już nigdy bym się na taki wyjazd nie zdecydowała. Poza tym nie przepadam za muzyką. Także jeszcze raz: to jest moja opinia i mam do niej pełne prawo. Ale rozumiem też, że kuszeni muzyką jeżdżą tam tzw. "grzeczni" ludkowie.
-
Magdalena
- Ekspert

autor: Magdalena » 01 sie (wt) 2006, 12:59:21
siedze w pracy...nudzi mi sie niemilosiernie, tym bardziej ze juz skonczylam, a musze tu zostac do 15tej (tzn nie musze, ale nie bede robic scen pierwszego dnia a i tak juz zrobilam bo zaslablam

)
buziaky!! i milo was czytac po tym tygodniu (cudownym) bez internetu hehe
-
super cieĂą
- Zadomowił(a) się

autor: super cieĂą » 01 sie (wt) 2006, 13:09:57
bez pracy nie ma kołaczy 8O
kołacz --> placek pszenny; obrzędowe pieczywo weselne lub świąteczne, kolistego kształtu, wypiekane, zwłaszcza dawniej, na wsi.
Kołacz dożynkowy
ehe ehe*

-
CASE
- Ekspert

Happy pisze:Gdynia, ale czym Ty jesteś urażona? 8O Przecież wyraźnie napisałam, że piszę w swoim WŁASNYM imieniu, że jest to tylko moja opinia! .
Czy ja dobrze słyszę? To jak to jest, że ile razy JA cos napiszę w SWOIM IMIENIU i wyrażę WŁASNĄ OPINIĘ, za moment jesteś obrażona, a raczej uczucia ***** są obrażone?:P
-
Kali
- WSR Guru

a co do przystanku owszem jadą tam i ludzie którzy chcą posłuchać muzyki i do niej poskakać, ale to że większość z nich pije na umór lub jest ledwo przytomna od dragów to jest fakt i koniec. Dlatego też nie jest to miejsce dla dzieci biorąc pod uwagę przede wszystkim dojrzałość, także gdybym miał dziecko i miało by ono 20 lat np., a wiedziałbym że jeszcze nie jest wystarczająco odpowiedzialny i nie zdaje sobie z niektórych rzeczy jeszcze sprawy to bym go nie puścił. To jest moje spojrzenie.
-
CASE
- Ekspert

Kali: to jest OT i nie chcę się czepiać, ale zacznij, na Boga, uzywac odrobiny interpunkcji. używasz zdań wielokrotnie złożonych, a przecinków już nie. Nie idzie tego czytać. To taka prośba ode mnie.....
-
Kali
- WSR Guru

ależ według gramatyki w moich zdaniach brakuje tylko dwóch przecinków