Semestr letni 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Re: świadecta
jeszcze nie ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia bedzie można to zrobić.helvack pisze:heloł heloł
małe pytanko mam
czy zaoczni mogą już odbierać świadectwa?
Najlepiej skontaktować się w środę 12-19 z Panią Anią i się osobiście dowiedzieć.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Poprawki u Sławka Wojtkowskiego !!!
Jutro w piatek 21 lipca o godzinie 12.00
i w sobotę 22 lipca też o godzinie 12.00 odbędą się egzaminy poprawkowe z technik sprzedaży.
Jest to II termin i jeżeli ktoś nie zaliczy w tym terminie to dopiero w październiku będzie miał szansę na poprawę ale będzie to III termin i oczywiście płatny.
i w sobotę 22 lipca też o godzinie 12.00 odbędą się egzaminy poprawkowe z technik sprzedaży.
Jest to II termin i jeżeli ktoś nie zaliczy w tym terminie to dopiero w październiku będzie miał szansę na poprawę ale będzie to III termin i oczywiście płatny.
-
- Loża WSR
to nie sen ale chyba koszmar,Mysha pisze:jak przeczytałam o tych poprawkach (które i tak mnie nie dotyczą) to mi się mój sen dzisiejszy przypomniał! :'{""" Coś mi sie tam śniło, że poprawek nie zdałam i nie mogłam WSRu ukończyć. hyhy
ale powiem Ci że jak mi sie zbliża sesja to też nie raz mi sie ona wcześniej śni.
więc głowa do góry nie jesteś sama.

-
- Wyrocznia WSR
Dzień dobry!
Ja już wróciłam i właśnie powoli zabieram się do zaliczania indeksów z tzw. ubiegłego pierwszego roku (czyli teraźniejszego już drugiego)!
I z przerażeniem właśnie stwierdziłam, że brakuje mi aż 27 indeksów! 8O
Czy moglibyście je "podostarczać" do szkoły?!? I przekazać to tym, którzy nie zaglądają na forum a też ich nie zdali (a wy macie z nimi jakiś kontakt). Na listach drugiego roku znajdą się osoby, które są wpisane na III sem. w indeksie!
Ollo. creep. Freud. budzik. graffenberg. Carbone. awruk. Boggy. katerina. pawellos. grygrys. tns. zjaranyzwierz. aas. Ada_S. Żółty brat. Lukasszczepan. yogg. cokolwiek. miki2406. abazigal. jinks. Smolik. ...i pozostali, którzy nie złożyli z niecierpliwością oczekuję Was w tym tygodniu!
Sprawa pilna!
Ja już wróciłam i właśnie powoli zabieram się do zaliczania indeksów z tzw. ubiegłego pierwszego roku (czyli teraźniejszego już drugiego)!
I z przerażeniem właśnie stwierdziłam, że brakuje mi aż 27 indeksów! 8O
Czy moglibyście je "podostarczać" do szkoły?!? I przekazać to tym, którzy nie zaglądają na forum a też ich nie zdali (a wy macie z nimi jakiś kontakt). Na listach drugiego roku znajdą się osoby, które są wpisane na III sem. w indeksie!
Ollo. creep. Freud. budzik. graffenberg. Carbone. awruk. Boggy. katerina. pawellos. grygrys. tns. zjaranyzwierz. aas. Ada_S. Żółty brat. Lukasszczepan. yogg. cokolwiek. miki2406. abazigal. jinks. Smolik. ...i pozostali, którzy nie złożyli z niecierpliwością oczekuję Was w tym tygodniu!
Sprawa pilna!
-
- Ekspert