Semestr letni 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Przypominam też, że techniki sprzedaży oraz warsztaty internetowe I rozliczane są po pierwszym roku nauki. Tak też wszystkie osoby, które do tej pory nie uzyskały zaliczeń z tych przedmiotów będą miały z nich promocję warunkową! Jeśli są to jedyne warunki osoby te są promowane warunkowo. Jeśli zaś posiadają jeszcze inne niezaliczone przedmioty to nie uzyskują promocji na następny semestr!
Jeśli ktoś nie zaliczył tych przedmiotów może to jeszcze zrobić we wrześniu. Jednak wcześniej musi złożyć podanie o to, żeby zaliczać te dwa przedmioty we wrześniu. Podanie musi być złożone w trybie natychmiastowym, gdyż właśnie trwa zaliczanie Waszych indeksów i kiedy brakuje informacji wpisywany jest warunek!
Uwaga! Grupy dzienne!
Zdarzają się przypadki, że osoby z grupy dziennej zaliczają techniki sprzedaży za zgodą Dyrekcji z grupami zaocznymi. Proszę pamiętać jednak, że grupy dzienne mają też obowiązkowe do zaliczenia warsztaty internetowe, które nie są realizowana w grupach zaocznych. Także muszą je zaliczyć po skontaktowaniu się z Panem Adamem Dobkowskim!
Jeśli ktoś nie zaliczył tych przedmiotów może to jeszcze zrobić we wrześniu. Jednak wcześniej musi złożyć podanie o to, żeby zaliczać te dwa przedmioty we wrześniu. Podanie musi być złożone w trybie natychmiastowym, gdyż właśnie trwa zaliczanie Waszych indeksów i kiedy brakuje informacji wpisywany jest warunek!
Uwaga! Grupy dzienne!
Zdarzają się przypadki, że osoby z grupy dziennej zaliczają techniki sprzedaży za zgodą Dyrekcji z grupami zaocznymi. Proszę pamiętać jednak, że grupy dzienne mają też obowiązkowe do zaliczenia warsztaty internetowe, które nie są realizowana w grupach zaocznych. Także muszą je zaliczyć po skontaktowaniu się z Panem Adamem Dobkowskim!
-
- Wyrocznia WSR
Ależ te obydwa przedmioty są ze sobą nierozerwalnie połączone! A we wrześniu ich nie możesz zaliczyć? Bo to przede wszystkim robi się w domu a w szkole można tylko konsultacje!
Nie wiem dlaczego nie wiedziałaś bo tu stoi wyraźnie napisane!
----->
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-3991 ... sc-30.html
W przyszłe wakacje będziesz zaliczać Internet II!
Nie wiem dlaczego nie wiedziałaś bo tu stoi wyraźnie napisane!

http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-3991 ... sc-30.html
W przyszłe wakacje będziesz zaliczać Internet II!

-
- Ekspert
A jezeli ktos tego nie zaliczy, to co wtedy ?
bo we wrzesniu nie bede mogla prawie na 100%, no jeszcze zalezy jakie sa terminy, no ale tak czy siak trudno bedzie.
Przeciez o tym nigdzie nie bylo (no oprocz tego posta
) . Wlasnie dzwonilam do kolezanki - dla niej tez jest to niespodzianka.
Na karcie egzaminacyjnej byly przeciez tylko techniki sprzedazy i po II roku warsztaty negocjacyjne.
Just great .....
bo we wrzesniu nie bede mogla prawie na 100%, no jeszcze zalezy jakie sa terminy, no ale tak czy siak trudno bedzie.
Przeciez o tym nigdzie nie bylo (no oprocz tego posta

Na karcie egzaminacyjnej byly przeciez tylko techniki sprzedazy i po II roku warsztaty negocjacyjne.
Just great .....
-
- Wyrocznia WSR
Martha szczerze mówiąc mam przed oczami Twoją kartę egzaminacyją i na pierwszej stronie, pod kreską jak przysłowiowy "wół" jest napisane: "warsztaty internetowe" A. Dobkowski. A pierwsza strona to przedmioty obowiązkowe. I nie tylko było w tym poście, ale i na korytarzu wisiało ogłoszenie i na samych drzwiach. Inni wiedzieli, że to się zalicza razem. Jakoś to musicie mi zaliczyć bo inaczej muszę Wam wstawić warunek!
Zawsze Was proszę przychodźcie do mnie, pytajcie, upewniajcie się, czytajcie ogłoszenia! Co mam robić? Dzwonić jeszcze do każdego? (i tak często dzwonię...). Nie ma na razie prowadzących, więc muszę się wstrzymać z pytaniem co z Wami zrobić. Ale jak nie będziecie czytać ogłoszeń i pytać mnie (osobiście) o zasady to...
Ale powinnyście to jakoś we wrześniu spróbować. Jakoś się umówić.
Dobrze, że nie masz innych warunków. Z jednym się spokojnie przechodzi warunkowo!

Ale powinnyście to jakoś we wrześniu spróbować. Jakoś się umówić.
Dobrze, że nie masz innych warunków. Z jednym się spokojnie przechodzi warunkowo!
-
- Wyrocznia WSR
Wrześniowych terminów jeszcze mi sw nie podał a teraz jest na urlopie. Z reguły odbywa to się tak, że albo w dni naprzemienne z technikami sprzedaży albo po południami kiedy są te techniki.
A czym grozi! No w Twoim przypadku niczym strasznym. Nie masz innych warunków, więc jesteś wpisana na następny semestr. A ten warunek po prostu musisz zaliczyć. Do następnego oddania indeksu najlepiej. I wtedy masz napisane, że sesja poprawkowa I semestr zaliczona. I już. Ale dla niektórych po prostu ładniej jest jak na żadnym semestrze nie ma wpisu: promowany warunkowo. Zależy do jakiej grupy się zaliczasz...
A czym grozi! No w Twoim przypadku niczym strasznym. Nie masz innych warunków, więc jesteś wpisana na następny semestr. A ten warunek po prostu musisz zaliczyć. Do następnego oddania indeksu najlepiej. I wtedy masz napisane, że sesja poprawkowa I semestr zaliczona. I już. Ale dla niektórych po prostu ładniej jest jak na żadnym semestrze nie ma wpisu: promowany warunkowo. Zależy do jakiej grupy się zaliczasz...