Ogień w lesie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
A zebym ja to wiedzial
Aha znaczy chcialabys zeby ktos nowy byl czy nie wiesz kto z tych co zwykle bedzie. Taaak posty w tym temacie sa iscie hamletowskie. Kali pisze ze idziemy do Cyrografu ale chyba nie pisze kiedy. Chociaz mialem wrazenie byc moze zludne ze chodzilo o wczoraj. A moze po prostu tak to odczytalem bo bardziej mi to pasowalo. Happy pisze ze idziemy w sobote czyli dzis. Seize i Havoc tez pisza w tym temacie. Pozostali nic nie pisza.
Z wypowiedzi tutaj wnioskuje ze tak. Ty bedziesz. Happy i Kali tez. Posty Seize i Hava sa nieprzeniknione
Zwlaszcza w tym temacie. Wiec nawet nie bede probowal je interpretowac. Do tego z innych zrodel wiem ze ma byc Neema. O zadnych innych osobach nic nie wiem. Wiec ich wypowiedzi nie moge zanalizowac
Mozemy tez zrobic liste. Chociaz nie wiem po co
I tak kto przyjdzie ten bedzie wiec po co.
No chyba ladnie wyszlo. Ten moj post ladnie wpisuje sie w ten bardzo tresciwy i przenikniony temat

Z wypowiedzi tutaj wnioskuje ze tak. Ty bedziesz. Happy i Kali tez. Posty Seize i Hava sa nieprzeniknione

No chyba ladnie wyszlo. Ten moj post ladnie wpisuje sie w ten bardzo tresciwy i przenikniony temat

-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Bo za pozno zaczelas z nami chodzic
Hav byl aktywnym ymprezowiczem w ubieglym sezonie
Seize no ja tez mysle ze przyjdzie po prostu nie moglem tego jakos wyczytac z postow
PS. Podobno Unia Europejska przyznaje dotacje na piwo
Tylko musisz sie zglosic wczesniej do premiera Leppera (bo on jest od rolnictwa, zboz i chmielu) z piwnesplanem 

Seize no ja tez mysle ze przyjdzie po prostu nie moglem tego jakos wyczytac z postow
PS. Podobno Unia Europejska przyznaje dotacje na piwo

-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Hehe no coż moje posty sa nieprzeniknione czy też może i względne (hehe) ale w ujęciu tego tematu to ja bardziej licze na konkrety do których albo to się adaptuje albo nie - ale najpierw zawsze musze je znac - przyznam nie do konca czytajac posty wiedzialem czy to z Cyrografem bylo już wyborem czy też po prostu propozycją