kiedy ja chcę z nią spędzić całe życiezielonyszerszen pisze:wiesz ja w porównianiu z Tobą spędzę wieczór tam gdzie chcę a nie w porównianiu do Ciebie wyznaczy koleżanka Happpy.Kali pisze:bo zielony to taki gość co znowu zacznie skrobać marchewki![]()
![]()
![]()
Ps.baw się dobrze jako przyd.....
Ogień w lesie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Kali
- WSR Guru

-
Magdusia
- Loża WSR

eee.... no to spedzaj- powodzenia, ale nie rozumeim o co chodzi z tym "podwórkowym badziewiem" w odniesieniu do Zielonego? bo skoro sie sprzeczacie to odebralam to jakby to bylo do niego...Kali pisze:kiedy ja chcę z nią spędzić całe życiezielonyszerszen pisze:wiesz ja w porównianiu z Tobą spędzę wieczór tam gdzie chcę a nie w porównianiu do Ciebie wyznaczy koleżanka Happpy.Kali pisze:bo zielony to taki gość co znowu zacznie skrobać marchewki![]()
![]()
![]()
Ps.baw się dobrze jako przyd.....przynajmniej oczu nie będę musiał przemęczać na te podwórkowe badziewie.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Niektórzy tu chyba mają błędne pojęcie, ale to nie miejsce i czas, żeby to tłumaczyć!
W każdym razie nie jest tak jak zieloni myślą, że jest...
Czyli nie wszystko jest takim jakim się wydaje...
A na temat tego totalnego propagowania swojej wolności i niezależności całkowitej od partnera to psychologia ma swoją teorię...
Hurra! Już dziś wieczorem spotkanko i integracyjka!
Jak fajnie, że choć na koniec tego dzisiejszego dnia coś będzie się działo bo na razie to totalna nuda! 
A na temat tego totalnego propagowania swojej wolności i niezależności całkowitej od partnera to psychologia ma swoją teorię...
Hurra! Już dziś wieczorem spotkanko i integracyjka!
-
Kali
- WSR Guru

Jesus przecież ja konwersuję z szerszeniem a tu odrazu milion ludzi się odzywa, on będzie wiedział o co chodziMagdusia pisze:eee.... no to spedzaj- powodzenia, ale nie rozumeim o co chodzi z tym "podwórkowym badziewiem" w odniesieniu do Zielonego? bo skoro sie sprzeczacie to odebralam to jakby to bylo do niego...Kali pisze:kiedy ja chcę z nią spędzić całe życiezielonyszerszen pisze:wiesz ja w porównianiu z Tobą spędzę wieczór tam gdzie chcę a nie w porównianiu do Ciebie wyznaczy koleżanka Happpy.Kali pisze:bo zielony to taki gość co znowu zacznie skrobać marchewki![]()
![]()
![]()
Ps.baw się dobrze jako przyd.....przynajmniej oczu nie będę musiał przemęczać na te podwórkowe badziewie.
-
Kali
- WSR Guru

Przykro mi bardzo ale prawie wogóle ostatnio nie korzystam z gadu, zabiera jeszcze więcej czasu niż forum. I nie mędrkuj, bo jak wkropie pasem to będzie bolałoMagdalena pisze:Kali jak z Szerszeniem i nie chcesz zeby ktos sie wtracal to proponuje zebyscie na gadu sobie podyskutowali![]()
Happy pisze:Ups.!To Kali mnie nie lubi...
No trudno...
Jakoś dam sobie z tym radę!
No w takich sytuacjach grasz mi na nerwach, ale taki jest urok bycia razem