CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No prosze jak to milo sie dzien zaczyna. Sportingbet w ten weekend za kazdy gol Liverpoolu daje mi 10 zeta. A juz do przerwy sa 2
Jak sie jeszcze do tego doda 5 dolcow z dzisiejszego freerola w turnieju Happy Saturday na Betway to wyglada to na ladny poczatek weekendu (przynajmniej od strony finansowej)

-
- Loża WSR
Dziendober
Nie dosc ze tylko 5h snu to jeszcze jakies dziwne sny. Ma ktos moze jakis dobry sennik? Co znaczy piorun we snie? Bo on tam byl uderzyl tak z 10 m ode mnie. Ale tej dziewczyny nie trafil. I co ciekawe bylo w nim paru bohaterow z Friendsow. Dziwne wydawalo mi sie ze pamietam ciut wiecej ale widac monitor dziala jak okno jakies... 

-
- Ekspert
tu mowia ze:sinar pisze:DziendoberCo znaczy piorun we snie? Bo on tam byl uderzyl tak z 10 m ode mnie. Ale tej dziewczyny nie trafil. I co ciekawe bylo w nim paru bohaterow z Friendsow. Dziwne wydawalo mi sie ze pamietam ciut wiecej ale widac monitor dziala jak okno jakies...
Piorun to
duża odpowiedzialnosć, pojednanie z wrogiem
-
- Loża WSR
a czemu mi sie nic nie sniło?
eh, moze za krótko spałam? czy to ma jakies znaczenie?
a ostatnio snil mi sie moj bardzo dobry kumpel z Wrocławia i ze go tak całkiem przypadkowo spotkałam idac ulicami miasta, i ze nie moglismy sie nacieszyc swoja obecnoscia, tak dawno sie nie widzielismy... eh. no ale go nie spotkam. smutno mi sie zrobilo
eh, moze za krótko spałam? czy to ma jakies znaczenie?
a ostatnio snil mi sie moj bardzo dobry kumpel z Wrocławia i ze go tak całkiem przypadkowo spotkałam idac ulicami miasta, i ze nie moglismy sie nacieszyc swoja obecnoscia, tak dawno sie nie widzielismy... eh. no ale go nie spotkam. smutno mi sie zrobilo

-
- Loża WSR
Tez bylem na tej stronieMagdalena pisze:tu mowia ze:
Piorun to
duża odpowiedzialnosć, pojednanie z wrogiem

Slyszec grzmot - twoje zmartwienia znikna. Przeciagly, dudniacy grzmot oznacza, ze slusznie podejrzewasz przyjaciela o nielojalnosc. Nie wierz mu
Burza oznacza, ze tylko ty mozesz zmienic cos w swym zyciu. Wydobedziesz sie z przygnebienia, jesli naprawde chcesz.
Blyskawica zapowiada trwala pomyslnosc. Jesli piorun uderzyl w cos, twoje plany na przyszlosc maja szanse powodzenia
No tak odzielajac ziarna od plew i przefiltorwujac to to juz mi sie lekko rozjasnia

Hehe a swoja droga to bardzo ciekawe inne rzeczy mozna wyczytac w takim senniku

-
- Wyrocznia WSR
Ale czaaad! Taka super pogoda dziś była, że sobie na rowerku dużo pojeździliśmy. Tak fajnie a już myślałam, że tylko jesienne weekendy będą! Dobrze, że wczoraj (w sumie dziś) nie zabalowałam do rana w Jockerze bo bym siły na rower nie miała i zapewne ból głowy a tak to od rana na rowerku...
Super dziś było. No i super było na zakupkach na ukochanym Dołeczku! 

-
- Loża WSR
Taaak. Rodzinka wrocila z Juraty z urlopu. W domu jakby ciut tloczniej i gwarniej
Ale przynajmniej nie musze patrzec na ta gore talerzy i garnkow ktora przez tydzien hodowal w zlewie moj bardzo "samodzielny" braciszek od kiedy podziekowal mi za pomoc
Tia jeden kotek na kolankach. Drugi spi w szafie
A po meczyku ogladam sobie Transporter na Pro7
Musze przyznac ze jestem mile zaskoczony. Spodziewalem sie ze bedzie duzo gorszy i nie przypadnie mi do gustu.
I to by bylo na tyle dzis wieczorem. Branoc drogie Forum

Tia jeden kotek na kolankach. Drugi spi w szafie

I to by bylo na tyle dzis wieczorem. Branoc drogie Forum

-
- WSR Guru