Miejsce jednak nie na górze bo tam ma grać jakiś DJ, ale gdzieś nas tam znajdziecie. My z Matką tam na 19.30 będziemy. Zaczynam się szykować właśnie, chwilkę się zdrzemnęłam, może do 23 wytrzymam!
Ogień w lesie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Happy ciesze sie że "przezent" sie spodobał - mówiłem że to od razu było wiadomo, komu on pisany 
A yy tak wogóle to hmm z tego co zobaczylem w telefonie to ... o 20:17 miałem z racji otrzymanego smsa ucałowac od Gosienki wszystkich obecnych w Jockerze ale ... odczytałem ta wiadomość dopiero o 02:48 wiec ... yy przepraszam i "czynie" to teraz
Ech nie ma to jak pójść sobie szzeerokim łukiem tak by zahaczyc jeszcze o sklep nocny i zakupić np. papierosy ktore się skończyły a dzień dopiero wstaje... teraz zatem już można spokojnie spożyć jakieś papu i ... podtrzymać klimat trunkowy
A yy tak wogóle to hmm z tego co zobaczylem w telefonie to ... o 20:17 miałem z racji otrzymanego smsa ucałowac od Gosienki wszystkich obecnych w Jockerze ale ... odczytałem ta wiadomość dopiero o 02:48 wiec ... yy przepraszam i "czynie" to teraz
Ech nie ma to jak pójść sobie szzeerokim łukiem tak by zahaczyc jeszcze o sklep nocny i zakupić np. papierosy ktore się skończyły a dzień dopiero wstaje... teraz zatem już można spokojnie spożyć jakieś papu i ... podtrzymać klimat trunkowy
-
Magdalena
- Ekspert

-
gosienka2005
- WSR Guru

Taa... to ten sms w ogóle doszedł ?? bo nie dostałam raportu... hmm... tak czy inaczej już nieważneseize pisze: A yy tak wogóle to hmm z tego co zobaczylem w telefonie to ... o 20:17 miałem z racji otrzymanego smsa ucałowac od Gosienki wszystkich obecnych w Jockerze ale ... odczytałem ta wiadomość dopiero o 02:48 wiec ... yy [/i]
Właśnie, gdzie zdjęcia !!!!!Magdalena pisze:to co fotki jakies som???????????????
-
Magdalena
- Ekspert

-
Magdalena
- Ekspert

jak to niepredko?? tzn za jakies 2 tygodnie prawda prawda prawda??Happy pisze:Dla mnie nieprędko. Nie zgadłaś z prezencikiem! Ale blisko!Magdalena pisze:Ps. KIEDY NASTEPNE SPOTKANIE![]()
![]()
![]()
![]()
...a ztym prezencikiem to nie wiem...moze to taka gigantyczna gumowa pilka do skakania?? taka co jej uzywaja ciezarne albo na gimnastyce korekcyjnej?? hm? to by mi do ciebie pasowalo
-
Magdusia
- Loża WSR

www.iduna.republika.pl/happymeal.jpgMagdalena pisze:to jest kilka opcji...Happy pisze:Prezencik idealnie pasuje do porannych ćwiczeń skokowych.
-skakanka
-guma do skakania
-trampolina![]()
-lina do bangi![]()
hmm?? trafilam?![]()
Ps. KIEDY NASTEPNE SPOTKANIE![]()
![]()
![]()
![]()
to Happy dostała, to niebieskie, z przebojem takim, co jego nazwy nie pamietam...
tylko lasu, tylko lasu, tylko lasu, tylko lasu brak...