Drinking game
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Drinking game
Gra w 2 wersjach
1.soft
lykamy swojego softdrinka czy jak kto tam woli moze byc soczek, kawa, woda zawsze gdy
Artur Waczko - opowiada dowcip lub mowi slowo: dol, pazdziez
Slawek Wojtkowski - termin angielski, jak sie dzis czujecie
Tomasz Syrowatko - wzruszylem sie (i pochodne), disco polo
Gre prowadzimy oczywiscie w taki sposob by nie zaklocac toku wykladu.
2.hard-educative inaczej zwana wzruszajaca
proporcje ustalamy sami (naparstek, literatka, lampka, szklanka, menzurka, karafka, polowka, baniak itd) napoj oczywiscie bardziej procentowy. Zaszywamy sie ze znajomymi z WSR w domu, pubie byle nie na ulicy. I odtwarzamy nagrany uprzednio na kasete w wiadomym celu wybrany wyklad.
Nie musze dodawac ze oba warianty gry wymuszaja uwazne aktywne sluchanie. Czekam na propozycje innych hasel-cytatow
1.soft
lykamy swojego softdrinka czy jak kto tam woli moze byc soczek, kawa, woda zawsze gdy
Artur Waczko - opowiada dowcip lub mowi slowo: dol, pazdziez
Slawek Wojtkowski - termin angielski, jak sie dzis czujecie
Tomasz Syrowatko - wzruszylem sie (i pochodne), disco polo
Gre prowadzimy oczywiscie w taki sposob by nie zaklocac toku wykladu.
2.hard-educative inaczej zwana wzruszajaca
proporcje ustalamy sami (naparstek, literatka, lampka, szklanka, menzurka, karafka, polowka, baniak itd) napoj oczywiscie bardziej procentowy. Zaszywamy sie ze znajomymi z WSR w domu, pubie byle nie na ulicy. I odtwarzamy nagrany uprzednio na kasete w wiadomym celu wybrany wyklad.
Nie musze dodawac ze oba warianty gry wymuszaja uwazne aktywne sluchanie. Czekam na propozycje innych hasel-cytatow
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Discopolo i 3 wzruszenia. Na Boga czym ja sie tak mocno wzruszalem w mikolajki. A moze film mi sie urwal a nie pan Tomasz. Mniejsza o to. Ja tam doliczylem sie 1 lyku. Fakt pilem soczek rowniez poza konkursem. Wiem to doping, ale co zrobic. Cale zajecia o suchym pysku nie da rady. Trzeba czyms napelnic trzewia i pecherz 

-
- Loża WSR
W kwestii formalnej 2 wzruszenia to jeden lyk, ale np. wzruszajace wzruszenie to juz dwa lyki standardowe 
PS. Trudno sie wzruszyc sokiem. Sokiem, ktorego nazwy nie wymienie, bo moglo by to byc potraktowane jako kryptoreklama, a tego nie chce. W kazdym badz razie sok porzadnie kopie, bo jak jest napisane na butelce ma kofeiny tyle co pol filizanki kawy.

PS. Trudno sie wzruszyc sokiem. Sokiem, ktorego nazwy nie wymienie, bo moglo by to byc potraktowane jako kryptoreklama, a tego nie chce. W kazdym badz razie sok porzadnie kopie, bo jak jest napisane na butelce ma kofeiny tyle co pol filizanki kawy.