Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
ja tam za takie emocje dziękuję,Havoc pisze: Nie liczy sie juz i tak wiadomy z gory wynik tylko same emocje;>
to jak grac w Fifę od samego początku najgorszą drużyną na najtrudniejszym poziomie, zabawa przednia ale wkurza już po pierwszym meczu,
osobiście mam dosyc róznego rodzaju honorowych porażek i przegranych w dobrym stylu, wolę kiepskie zwyciestwa jednak, a tego u nas jak na lekarstwo

-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
na wp.pl plan środowych meczy w naszej grupie
pierwszy mecz w sumie nie ma znaczenia :badgrin: , w drugim meczu remis, w trzecim wygrywa Portugalia (jakoś w miarę wysoko, ale nie za bardzo) a my roznosimy Serbię
wiem, tak to tylko w Erze ale fajnie by było, a nie znowu ogladac żenadę
czyli zabawiając się w idiotycznie wierzącego kibica naszej reprezentacji można pokusic się i typowanie i dziwnym zbiegiem okoliczności okazac się może, że moglibyśmy miec po tej serii spotkań pierwszą lokatęGrupa A:
Baku 16.00 Azerbejdżan - Kazachstan
Erewan 18.00 Armenia - Belgia
Helsinki 19.00 Finlandia - Portugalia
Warszawa 20.30 Polska - Serbia

pierwszy mecz w sumie nie ma znaczenia :badgrin: , w drugim meczu remis, w trzecim wygrywa Portugalia (jakoś w miarę wysoko, ale nie za bardzo) a my roznosimy Serbię

wiem, tak to tylko w Erze ale fajnie by było, a nie znowu ogladac żenadę

-
- Ekspert
Może ktoś mi w twórczy sposób wyjaśni, skąd się bierze w naszej reprezentacji to kretyńskie zamiłowanie do dośrodkowywania z rzutów rożnych DOCHODZĄCĄ piłką? Każdy cymbał wie, że wbiegającemu napastnikowi łatwiej jest trafić głową piłkę odchodzącą, w dodatku strzał taki jest mocniejszy, bo sumują się prędkość uderzenia z prędkością piłki. Się dziwią potem, że nic ze stałych fragmentów nie strzelamy.
[/b]
[/b]
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Nasz kochana piłka.
Jak informuje „Dziennik” Leo Beenhakker jeszcze nie został zatrudniony, a już może zostać zwolniony.
Holenderski trener reprezentacji Polski do dziś nie ma ważnego kontraktu z PZPN bo nie dostał zgody od urzędu pracy.
wiec jak może nasi dzis przegraja to nie będzie już jej potrzebował.
Jak informuje „Dziennik” Leo Beenhakker jeszcze nie został zatrudniony, a już może zostać zwolniony.
Holenderski trener reprezentacji Polski do dziś nie ma ważnego kontraktu z PZPN bo nie dostał zgody od urzędu pracy.
wiec jak może nasi dzis przegraja to nie będzie już jej potrzebował.

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Kolega Dudka i konkurent w bramce Liverpoolu puscil dzis w derbach z Evertonem tak kuriozalna bramke na 3:0 ze wszystkie bledy Dudka (w angielskiej lidze) moga sie przy tym schowac. Nie wiem co on chcial zrobic moze gral w siatkowke albo koszykowke ale nie byla to napewno pilka nozna. Ciekawe czy Benitez da Reinie teraz troche odpoczac czy bedzie chcial zeby sie przelamal.