SYLWESTER-BILETY

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
PREZES-2
Nowy(a)

SYLWESTER-BILETY

Post autor: PREZES-2 » 28 lis (pt) 2003, 21:34:39

WIEC TAK TEMAT JEST DRAZLIWY BO CHODZI O PIENIADZE ALE BEZ NICH BEDZIEMY SIE BAWIC PRZY WALKMANIE W GOLYCH SCIANACH I O PUSTYM ZALADKI W SUCHOSCIA W USTACH OGLADAJAC FAJERWERKI W TELEWIZJI.

BILETY BEDA KOSZTOWAC OKOLO 50ZL, SADZE ZE SKONCZY SIE NA
KWOCIE 35-40ZL ALE NIE OBIECUJE TZN IM WIECEJ NAS BEDZIE TYM BILETY BEDA TANSZE, WIEC BIERZCIE ZE SOBA OSOBY TOWARZYSZACE, Z TY ZE ODPOWIADACIE ZA NIE SAMI.
JESLI CHCECIE WKRECIC WIEKSZA LICZBE OSOB TO JUZ MUSICIE KONSULTOWAC TO BEZPOSREDNIO ZE MNA.

AHA JESZCE JEDNO, IM SZYBCIEJ ZBIORE PIENIADZE TYM EFEKTY BEDA LEPSZE, ZAMIERZAM ZMIENIC KOLOR SCIAN, POCZESCI ZE SWOJEJ KIESZENI I WPROWADZIC KLIMAT KTORYM BEDZIEMY OGLI SIE POOCHWALIC WSZYSTKIM TYM KTORZY NIE PRZYJDA.

WIEC LUDZIE LICZE NA WAS, TERAZ DUZO ZALEZY OD WAS,
ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE TO NIE JEST MALA KWOTA ALE JAK ZACZNIECIE POWOLI ZBIERAC KASE NP NIE KUPOWAC SZLUGOW,
TYLKO SEPIC TO JAKOS TO WAM WYJDZIE

CZEKAM NA WASZE KOMENTARZE.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 29 lis (sob) 2003, 14:44:31

Witam witam Pana Prezesa:)
Ja mysle ze nawet 50 zeta za wjazd za osobe nei jest duzo zwazywszy na to ze gdziekolwiek te ceny zaczynaja sie od 200 i w to jest cieply lokal, butelka szampana, muzyka i poza tym nic wiecej bo za reszte trzeba osobno placic.... :wink:
Nie mowie tego po to zeby wykonawca planu podniosl cene, ale wrecz przeciwnie, zeby zachecic ludzi do tego sylwestra w gronie WSR!!
Pozdrawiam

Mika
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Mika » 29 lis (sob) 2003, 14:50:11

Ja myślę, że pan PREZES dobrze kombinuje i jeżeli sami wykarzemy troche chęci i zainteresowania to na pewno będzie to TEN niepowtarzalny sylwester!

Na mnie możesz liczyć :)

ODPOWIEDZ