ajem wery sory ale:
Bramkarze
po kij tam Dudek, po kij tam Pawełek ??
gdzie jest Kuszczak, albo chociażby Fabiański ??
oczywiście Boruś jak najbardziej, i to pewnie jako numer jeden, Kowalewski też, ale ci dwaj pozostali ?? no sorry...
Obrońcy
Bąk i Żewłakow i Jop i Głowacki, ja do tych panów tracę powoli przekonanie, im dłużej w tyłek dostajemy tym się mniej w tej obronie zmienia, nie wiem czy tak ma być, ale może czas sięgnąć po jakiś nowych zawodników, bo coś mi się wydaje, że tych kilka nazwisk, które juz tu i ówdzie się pokazały rewolucji nie zrobi w tej formacji...
Pomocnicy
no dobra, krawiec kraje, jak mu materiału staje (czy jakos tak) Beenhakker inaczej nie uszyje nic, bo i nazwiska dobre i grać potrafia panowie co je noszą, ino, żeby grali jak potrafia a nie tylko podskakiwali na boisku, może coś z tego będzie, tylko więcej gry, mniej narzekania na wszystko
Napastnicy
Rasiak is back

dobrze, bo się nudno robiło

z Frankiem stworzą piękny duet nieudaczników, niebawem dołączy do nich Żurwaski, co po słupkach będzie strzelał dalej

bo Matusiak z Jeleniem to chyba mimo wszystko za mało,
może dać szanse Niedzielanowi, Sosinowi, Saganowskiemu (pewnie jeszcze ktoś by się znalazł, ale takie prosto z brzegu nazwiska), o może Piechnie,
bo jak według takiego klucza będzie napastników dalej Leo wybierał, to może też Włodarczyka niebawem powołać
ech...