mam nadzieje ze ten temacik ruszy i bedzie sie rozwijal!!!
O zwierzakach:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
jaguar
- Początkujący(a)

O zwierzakach:)
No wiec zakladam ten temacik poniewaz wiem ze sa ludzie ktorzy sie ukrywaja a maja jakies zwierzaki np. zolwiki, psiaki itp itd.
no wiec piszcie o swoich pupilach:)
-
Martha
- Ekspert

A ja strasznie kotow nie lubie !!!
Za to kocham psiaki, a zwlaszcza dwa moje
jeden ratlerek i drugi wilczur
juz swoje lata maja, ale je po prostu uwielbiam
swojego czasu hodowalam tez gekony toke, ale to bylo jakies 10 lat temu, to niestety juz ich nie mam...
u mnie w domu od zawsze przewijalo sie mnostwo zwierzakow
ale z braku czasu trzeba bylo sie ograniczac ,i zostalam na dzisiaj z psami, rybkami , węzem, no i calym ptactwem na zewnatrz
- ale to juz bardziej dzialka mojego taty ....
Za to kocham psiaki, a zwlaszcza dwa moje
swojego czasu hodowalam tez gekony toke, ale to bylo jakies 10 lat temu, to niestety juz ich nie mam...
u mnie w domu od zawsze przewijalo sie mnostwo zwierzakow
ale z braku czasu trzeba bylo sie ograniczac ,i zostalam na dzisiaj z psami, rybkami , węzem, no i calym ptactwem na zewnatrz
-
jaguar
- Początkujący(a)

jakiego wezyka masz?? ja wlasnie sie ograniczylem rowniez kocham psiaki i zawsze chcialem asta (blekitnego) albo boksera. no niestety masa obowiazkow i upor rodzicow doprowadzil mnie do tego ze mam gada i ptasznika. co do kotow to tez nie daze ich sympatia i czekam az moj Pieknis bedzie mial swoje wymiary
hehehe wtedy kotki polubie:P
a tak nawiasem znalazlem cos dla dF'a
http://www.nettax.com.pl/serwis/publika ... ozal1.htm ja sie usmialem:P co mozna hodowac a co nie
argumenty sa ciekawe
a tak nawiasem znalazlem cos dla dF'a
http://www.nettax.com.pl/serwis/publika ... ozal1.htm ja sie usmialem:P co mozna hodowac a co nie
-
jaguar
- Początkujący(a)

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

O moich zwierzetach domowych: Misi i Łatce
Posiadam dwa raczej młode koty (a właściwie kocice), tzw. szylkretowe (tricolores). Umaszczenie mają głównie czarne, ale z dodatkami rudego i białego. Jest z nimi trochę kłopotów, ale przede wszystkim dużo radości. Są bardzo samodzielne i niezależne, niemniej czasami baaardzo potrzebują naszej bliskości.
-
zielonyszerszen
- Loża WSR