Warsztaty internetowe
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
ja oddałam strone w PAJAKU i nawet nie zostalam dopuszczona do zaliczenia, mimo ze wczesniej sie pytalam czy moge ja oddac w czyms innym i dostalam pozwolenie. Nie uwazam tego za fair. Mowie wam tylko jak bylo ze mna.. Jak bedzie teraz, nie wiem, obawiam sie ze tak samo.
Powodzenia e pisaniu stron.. Czeka mnie to samo, niestety...;/
Powodzenia e pisaniu stron.. Czeka mnie to samo, niestety...;/
-
- Początkujący(a)
chcialem sie spytac dlaczego nie w pajaku? no to teraz sie wku***... zdenerwowalem, bo od zawsze robilem w pajaku
a tak nawiasem na temat pozycjonowania ktore jest tu bardzo podkreslane sprawdzilem stronke swojego znajomego jaki ma pagerank i ma 6
heheh beka co nie:P i pytanie jest: o co w tym wszystkim chodzi??

a tak nawiasem na temat pozycjonowania ktore jest tu bardzo podkreslane sprawdzilem stronke swojego znajomego jaki ma pagerank i ma 6

-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
fakt, masz racje, dlatego też moja pierwsza stronę zróbiłam z pomocą, ale teraz musze ją zrobić sama, i dlatego tak bardzo mi sie nie chce, bo musze sie zmierzyc z htmlem, ktorego nie umiem.. a wlasciwie nie pamietam. No ale do 15 pazdziernika coraz blizej...a i tak chce to zrobic przed koncem wrzesnia. Cóz powodzenia wszystkim 

-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
II rok warsztaty internetowe maja zaliczenie 3 października o godzine 11.00Ollo pisze:prawda jest taka, że musimy zaliczyć wszystkie egzaminy warunkowe do 15 pazdziernika, uchwałą szkoly tak jest ustalone. A Adam w WSR z tego co mi wiadomo jest codziennie od ok 11.30 do 19.
to tyle z informacji o warsztatach
warsztaty negocjacyjne mają zaliczenie 3 października o godzinie 13.00
a WARUNKI TO NIE JEST JESZCZE PODANY KONKRETNY TERMIN, PONIEWAŻ PANI DYREKTOR NIE USTALIŁA GO JESZCZE .
-
- Wyrocznia WSR
No, ale dobrze gadają.
Moi dzienni, [a już na 100% ci którzy mają więcej niż dwa warunki] muszą mi przesdtawić indeks że zaliczyli i mają najwyżej dwa bo inaczej nie wciągnę ich na listę!
A generalnie ci którzy mają pojedyncze warunki też się powinni z nich w tym terminie rozliczyć!
Bo muszę w końcu zamknąć ubiegły semestr.

A generalnie ci którzy mają pojedyncze warunki też się powinni z nich w tym terminie rozliczyć!