Jesli ktoras z pan podejmie sie prowadzenia typnika prosze krotko przedstawic zasady typowania i punktacje. Topik jest do Waszej dyspozycji. Kto wie moze jak sie postaracie to i ja zaczne to ogladac a przynajmniej sledzic na biezaco wyniki. Prosze Happy i Marthe - pierwsze ale pewnie nie jedyne fanki TzG na forum o merytoryczna opieke nad tym temat
Taniec z Gwiazdami
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Taniec z Gwiazdami
Zgodnie z zyczeniami i sugestiami jest topik o TzG co by nie spamowac innych topikow. Tu prosze sie dzielic opiniami na temat produkcji TVN, szans poszczegolnych par i Waszych faworytow.
Jesli ktoras z pan podejmie sie prowadzenia typnika prosze krotko przedstawic zasady typowania i punktacje. Topik jest do Waszej dyspozycji. Kto wie moze jak sie postaracie to i ja zaczne to ogladac a przynajmniej sledzic na biezaco wyniki. Prosze Happy i Marthe - pierwsze ale pewnie nie jedyne fanki TzG na forum o merytoryczna opieke nad tym temat
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No ja kibicuję Przemkowi Cypriańskiemu
i Kindze Rusin
i chciałabym, żeby odpadli ostatni!
Nie wiem kto odpadnie i ja nie będę się nad tym rozwodzić. To wszystko jest bardzo niepewne. Tym bardziej, że skąd ja mam wiedzieć czy to naprawdę ludzie wysyłają tyle esemesów, które notabene są dość drogie (3,66 zł) czy to stacja telewizyjna decyduje kto ma odpaść... Generalnie ja to w sumie oglądam nie dla samego tańca bo na tym się mało znam tylko dla całej otoczki, dla komentarzy jury, dla przepięknych strojów... Kiedyś jak byłam małą dziewczynką uwielbiałam tańczyć, ale że dalej nic z tego nie wyszło to na tańcu się nie znam. Patrzę, ale czasami nie rozumiem dlaczego np. kogoś skrytykowano... 
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jeszcze tylko przerwa reklamowa i się okaże kto odpada. Moje typy tańczyły dziś śliczniutko!
Ale widać jak to jest, że raz się jest na górze a raz na dole! Marysia, która w zeszłym tygodniu miała najwięcej punktów dziś ma ich najmniej...
Nie mam pomysłu na to kto odpadnie. Może to być Michał M. albo Przemek S. Ale nie mam zielonego pojęcia. Natomiast zdumiona jestem Peterem Luckasem. Wielki chłop jak dąb. Jeden ze starszych chyba a dziś drugi raz najwięcej punktów zdobył!
Nie mam pomysłu na to kto odpadnie. Może to być Michał M. albo Przemek S. Ale nie mam zielonego pojęcia. Natomiast zdumiona jestem Peterem Luckasem. Wielki chłop jak dąb. Jeden ze starszych chyba a dziś drugi raz najwięcej punktów zdobył!
-
zielonyszerszen
- Loża WSR