Dyplomy 2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zaczyna działać
Ok, wszystko da się zrouzumieć, ale do czasu. A czas ten nie wynika z mojego humoru i widzimisię, tylko z faktu, że nie wsiądę w metro i nie przyjadę nagle
Jeden dzień muszę poświęcić na dojazd. Mówiąc wprost, poinformowanie mnie 22 o terminie 23 raczej nie będzie wchodzić w grę
, pozdrawiam Adam I.

-
- Wyrocznia WSR
Powiem ci tak: na wstępnej liście mam Cię w sobotę o 9 rano. Ale to nie jest jeszcze pewne bo właśnie się okazało, ze Wasz promotor raczej nie będzie mógł, bo nie będzie Go w Wawie i dlatego nie wiem co postanowi Dyrekcja! A Dyrekcja dziś ok. 16 będzie! Nic więcej teraz sama nie zrobię! Pamiętaj, że to jeszcze nie jest ostateczny termin!!!!!!!!!!

-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Przypominam też wszystkim, którzy bronią teraz prace dyplomowe, że do obrony zostaną dopuszczone tylko i wyłącznie osoby, które złożyły indeksy w sekretariacie szkoły!
Dotyczy to grup zarówno dziennych jak i zaocznych oraz absolwentów!
Jeśli ktoś nie złożył indeksu nie może przystąpić do obrony! Bez indesku nie można stwierdzić czy macie wszystko zaliczone oraz wyliczyś waszej średniej!
Dotyczy to grup zarówno dziennych jak i zaocznych oraz absolwentów!
Jeśli ktoś nie złożył indeksu nie może przystąpić do obrony! Bez indesku nie można stwierdzić czy macie wszystko zaliczone oraz wyliczyś waszej średniej!