Językowe środki perswazji w reklamie:) pomoc potzrebna :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
matura :)
hej tez wybrałam ten temat wiec jak cos bedziecie miec to podzielcie sie ja tez wam chętnie pomogę. Pozdrawiam!! jak cos to piszcze miesieko13@op.pl
Językowe środki perswazji w reklamie - sprzedam gotową pracę
jak w temacie. ja dostalem za nia 18/20 ale to tylko dlatego ze zapomnialem co to jest przyadka i mnie o to zapytali 
kontakt: djbeam@o2.pl

kontakt: djbeam@o2.pl
"Omów perswazyjna funkcję języka na przykładzie propagandy i reklamy"
Pomożcie, byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mogłby mi przesłać jakieś dobre reklamy.
Mój e-mail: aniutek1988@yahoo.pl
Pomożcie, byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mogłby mi przesłać jakieś dobre reklamy.
Mój e-mail: aniutek1988@yahoo.pl
Środki persfazji ... :) rzecz jasna ...
Hej ... tez mam ten temat
tzn zastanawiam sie narazie nad nim bo nie wiem cóż robić ..... jak macie jakieś propozycje i w ogóle literature i pomoc ... jakąkolwiek to zapraszam na gg 1935022 ... chętnie z kimś pogadam na ten temat .... boje sie troszke że sobie nie poradze z tym tematem .......
będę wdzięczna za odpowiedz ....
kasia-_1988@wp.pl .... pommocy ..

będę wdzięczna za odpowiedz ....
kasia-_1988@wp.pl .... pommocy ..

jezykowe srodki perswazji w reklamie
hej milo was "czytac" heh tez mam ten temacik i tez juz kilka ksiazek wybralam ale przydaloby sie jescze zaczac pisac;) moj nr 4114086 pozdrawiam
Sivis Amariama
jej, ilu chetnych na takie tematy ;]
ja mam taki:
"językowe środki perswazji w reklamie radiowej, telewizyjnej i prasowej. Omów na wybranych przykładach"
z góry dzieki za wszelka pomoc
GG: 7610262
mail: sivis_amariama@o2.pl
ja mam taki:
"językowe środki perswazji w reklamie radiowej, telewizyjnej i prasowej. Omów na wybranych przykładach"
z góry dzieki za wszelka pomoc
GG: 7610262
mail: sivis_amariama@o2.pl