W TVN 24 wlasnie zrobili z tego karaoke. Teraz jak juz "zobaczylem to naocznie" to mnie ten tekst po prostu powalilseize pisze:Si jak patrzę na treść tego hymnu to... to wydaje sie iz autor słów to sie wiele nie napracował bo mamy tam tylko wręcz swoiste zapętlenie paru słów kluczowych.![]()
![]()
Jakiej muzy teraz słuchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Utwór udestępniony na myspace.com
"Who is the girl, who lives in my dreams"
Ordo Rosarius Equilibrio - [Mercury Rising] Seduced by the Kisses of Cinnabar Sweet
BTW (hymn PiS) :
E tam od razu że narzekam... ja sie po prostu ciesze bo takie rzeczy uświadamiają mi że mój talent literacki jest wyszukany i coś warty
Choć ja oczywiście jak widzę musze jeszcze dużo popracować na prostotą przekazu 
Ordo Rosarius Equilibrio - [Mercury Rising] Seduced by the Kisses of Cinnabar Sweet
BTW (hymn PiS) :
E tam od razu że narzekam... ja sie po prostu ciesze bo takie rzeczy uświadamiają mi że mój talent literacki jest wyszukany i coś warty
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
gosienka2005
- WSR Guru

-
sinar
- Loża WSR

Lubie te piosenke. Pamietam jak z 15 lat temu kupilem kasete (I'm your man) z ta piosenka. Pamietam ze to bylo w Polskich Nagraniach na Mokotowie i ze kaseta kosztowala jakies 3000 zl
Dla mnie ta piosenka nie jest smutna a nawet powiem wiecej jest calkiem pogodna choc spokojna. Ale ja to mam tak z roznymi kawalkami. To moze dla przykladu piosenka ktora jest upiorna (przynajmniej w warstwie tekstowej) ale odbieram ja bardzo pozytywnie:
Genesis - Home by the sea
a jak to juz leci to az zal nie puscic dalszego ciagu
Genesis - Second home by the sea
Obie plyty oczywiscie z plyty Genesis pod tytulem Genesis
Oki to juz nie powiem w tym poscie wiecej o zespole Genesis bo i tak juz teraz przez ilosc powtorzen nazwy Genesis zaczyna to przypominac Hymn IV RP

Genesis - Home by the sea
a jak to juz leci to az zal nie puscic dalszego ciagu
Genesis - Second home by the sea
Obie plyty oczywiscie z plyty Genesis pod tytulem Genesis
Oki to juz nie powiem w tym poscie wiecej o zespole Genesis bo i tak juz teraz przez ilosc powtorzen nazwy Genesis zaczyna to przypominac Hymn IV RP
-
Havoc
- Loża WSR

-
gosienka2005
- WSR Guru

-
seize
- Loża WSR

Romowe Rikoito - The Rose and The Cross
http://romowe.woods.ru
Utwór ze składanki "Eclectic Music Box" udostępnionej przez MonoPolyRecords