Facet i jego włoski :D :D :D
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

Facet i jego włoski :D :D :D
Dziś na zajęciach z TS rozwinęła się zupełnie poboczna dyskusja ... ale dość ciekawa. Mianowicie czy mężczyzna, który goli włosy pod pachami i na klacie nadal jest męski. Jak dla mnie to absolutnie nie... ale to tylko moje zdanie. Inna kwestia, czy uznając to, poniekąd słusznie, za jakiś tam styl w modzie tudzież trend mozemy powiedzieć że trend ów już mija . Osobiście nie widzę nic pociągającego w typie metrosexualnym, facet powinien mieć włosy na klacie
(choć nie popadajmu tu od razu w skrajność.. nie mówię że powinien mieć futro) ale jakie jest wasze zdanie 
-
Martha
- Ekspert

heh, dobre
w ankiecie nie wezme udzialu, bo nie potrafie sie ustosunkowac do zadnej charakterystyki...

a z drugiej strony w tym samym topicu powinno sie znalezc duzo wiecej pytan , typu, czy powinien chodzic do solarium czy nie, czy powinien chodzic do kosmetyczki czy nie, czy oprocz mydla (i to byle jakiego!!) powinien zaopatrzyc sie w jeszcze inne kosmetyki, czy powinien sobie stylizowac fryzure, czy obcianac sie zawsze na zapalke....itd itp
wszystko kwestia mody...
dla mnie jezeli chodzi o ogolne owlosienie,to ani mnie to gzreje ani ziebi...
jezeli chodzi o reszte rzeczy ktore wypisalam, to zdecydowanie przewaga na tak...
Kazdy w zyciu powinien robic tak aby dobrze sie czul
A mysle ze zaden facet nie krzywdzi tym swojej dziewczyny....
w ankiecie nie wezme udzialu, bo nie potrafie sie ustosunkowac do zadnej charakterystyki...
najbardziej zapewne dla samego siebiegosienka2005 pisze:[...]czy mężczyzna, który goli włosy pod pachami i na klacie nadal jest męski.
a z drugiej strony w tym samym topicu powinno sie znalezc duzo wiecej pytan , typu, czy powinien chodzic do solarium czy nie, czy powinien chodzic do kosmetyczki czy nie, czy oprocz mydla (i to byle jakiego!!) powinien zaopatrzyc sie w jeszcze inne kosmetyki, czy powinien sobie stylizowac fryzure, czy obcianac sie zawsze na zapalke....itd itp
wszystko kwestia mody...
dla mnie jezeli chodzi o ogolne owlosienie,to ani mnie to gzreje ani ziebi...
jezeli chodzi o reszte rzeczy ktore wypisalam, to zdecydowanie przewaga na tak...
Kazdy w zyciu powinien robic tak aby dobrze sie czul
A mysle ze zaden facet nie krzywdzi tym swojej dziewczyny....
-
Ollo
- Zaczyna działać

Golący się facet wcale nie jest fajny... bo potem kłuje... hehe.. A tak na poważnie, to cały urok jak ma włoski tu i tam
Oczywiście bez przesady, nie lubimy małpek ,ale...
A tak o tym jeszcze. Moje zdjęcie wywołało ogromna dyskusję na plfoto, jakie to obrzydliwe i nieapetyczne...
http://plfoto.com/992754/zdjecie.html
A tak o tym jeszcze. Moje zdjęcie wywołało ogromna dyskusję na plfoto, jakie to obrzydliwe i nieapetyczne...
http://plfoto.com/992754/zdjecie.html
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Martha
- Ekspert

Na tym zdjeciu nieapetycznie ??????????????Ollo pisze:http://plfoto.com/992754/zdjecie.html
No ja Was prosze.....
-
Mysha
- Ekspert

ja tam lubie podstrzyżone czasem ogolone
metroseksulani? hmm.. to zależy czy tylko z wyglądu, czy takze z zachowania
metroseksualny - narazie kojarzy mi sie glownie z facetami ktorych zawod wymaga przywiązywania większej uwagi do wygladu (aktorzy, piosenkarze, modele, czipendejlsi?? nie ci ostatani to nie
oni muszą byc mescy, chociaz neiktorzy z nich sa tez metro..).
metroseksulani? hmm.. to zależy czy tylko z wyglądu, czy takze z zachowania
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Anita
- Czasami coś napisze

Facet i tak wystarczająco dużo czasu spędza wprzed lusterkiem goląc buźkę. Ja jestem przeciwna pozbywania sie przez nich futra. Czasem to nawet lubie zarost na twarzy taki 2-3 dniowy. Zgadzam sie z przedmówczynia którąś, że facet jak się ogoli to drapie potem(choć nie tylko oni
). Choć z drugiej str włosy na plecach tak jak te z zamieszczonego wyżej zdjęcia, nie wyglądają....hmmm...elegancko. Chyba najważniejsze żeby się Panowie dobrze czuli w swojej skórze! Kolarze nogi i tak golić muszą!!!!! 
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
CASE
- Ekspert

Tjaaaa..... facet nie powinien golić włosów na nogach, rękach czy torsie; ale jeśli chodzi o pachy, to.... zastanów się ,jak u faceta np. uprawiającego piłkę nożną wyczynowo czy też pracującego fizycznie, pięknie pachnie rozkładający się na włosach pot. To często czuć w środkach komunikacji miejskiej po południu. No ale może smród jest oznaką męskości, a ja o czymś nie wiem?