Pytanie odnośnie jedengo niezaliczenia i innych takich
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Pytanie odnośnie jedengo niezaliczenia i innych takich
mam pytanie.
mam urlop dziekański na rok.w październiku powinnam TEORETYCZNIE udac sie drugi rok, jednak: 1przedmiot mam wciąż praktycznie niezaliczony - ponieważ Pani Chełmońska powiedziała mi jaką ocene dostałam z przedmiotu jednak nie wpisała mi jej do tego formularza poprawkowego (zapłaciłam za ta poprawkę,ale zgubiłam formularz) . Pytanie brzmi: co ja mam teraz z tym zrobic?
Druga sprawa: nie zapłaciłam jeszcze zaległych odsetek , a ponieważ nie było mnie przez pare misiecy w kraju nie mogłam złożyć żadnego wniosku o anulowanie ich. Co mam z TYM zrobić?
Pytanie ostatnie: Czy ja mam jeszcze szanse na dostanie sie na drugi rok? Nie mam wpisanych żadnych ocen do indeksu, bo mam nieuregulowaną sytuacje finansową ze szkołą,a zaznaczam, że CHCĘ JĄ SKOŃCZYĆ.
Pozdrawiam.
Ola Janiec SGz1 l
mam urlop dziekański na rok.w październiku powinnam TEORETYCZNIE udac sie drugi rok, jednak: 1przedmiot mam wciąż praktycznie niezaliczony - ponieważ Pani Chełmońska powiedziała mi jaką ocene dostałam z przedmiotu jednak nie wpisała mi jej do tego formularza poprawkowego (zapłaciłam za ta poprawkę,ale zgubiłam formularz) . Pytanie brzmi: co ja mam teraz z tym zrobic?
Druga sprawa: nie zapłaciłam jeszcze zaległych odsetek , a ponieważ nie było mnie przez pare misiecy w kraju nie mogłam złożyć żadnego wniosku o anulowanie ich. Co mam z TYM zrobić?
Pytanie ostatnie: Czy ja mam jeszcze szanse na dostanie sie na drugi rok? Nie mam wpisanych żadnych ocen do indeksu, bo mam nieuregulowaną sytuacje finansową ze szkołą,a zaznaczam, że CHCĘ JĄ SKOŃCZYĆ.
Pozdrawiam.
Ola Janiec SGz1 l
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
powiem tak jak się bardzo chce to trzeba spróbować.Alexin pisze:nawet jak tylko tydzień został?
da sie coś z tym zrobic?

szkoła jest dla Was ale Wy też coś musicie w tym kierunku zrobić.
Ostatnio zmieniony 23 wrz (sob) 2006, 13:40:06 przez zielonyszerszen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
a co do oceny u P.Chełmońskiej .zielonyszerszen pisze:co do odsetek i zaległości zadzwoń w poniedziałek do szkoły około 14.30 do 19.00 i poproś Marcina do telefonu.
postaram Ci pomóc na początek telefonicznie a także powiem Ci co dalej zrobić.
Jeżeli to by była tylko Twoja jedyna ocena niekorzystna to z jednym warunkiem możesz przejść na drugi rok.
co do wpisów do indeksu możesz spróbować spotkać się z Panią Dyrektor i dzieki jej pomocy na podstawie dzienników i protokołów owy indeks uzupełnić.
-
- Początkujący(a)
ok.
pamiętam jak słuchacze drugiego roku pod koniec szkoły uzupełniali zaległości indeksowe z I roku u wykładowców.
da się tak?
i jeszcze jedna sprawa?
jak wyląda sytuacja z ubezpieczeniem?
pamiętam,że na pierwszym roku cos się za to płaciło chyba,że ktoś pracował.
ale jeżel sie w pracy nie ma ubezpieczenia to taka możliwość istnieje?
pamiętam jak słuchacze drugiego roku pod koniec szkoły uzupełniali zaległości indeksowe z I roku u wykładowców.
da się tak?
i jeszcze jedna sprawa?
-
- Loża WSR
Ad.1 tak da się uzupełnić u wykładowcówAlexin pisze:ok.
1. pamiętam jak słuchacze drugiego roku pod koniec szkoły uzupełniali zaległości indeksowe z I roku u wykładowców.
da się tak?
2. i jeszcze jedna sprawa?
Ad.2 na rozpoczęciu roku się wszystkiego dowiesz
ubezpieczenie na cały rok wynosi w tym roku 35 zł i płaci się je w sekretaraicie szkoły.