Tatuaże, kolczyki i inne ciała obce w ciele
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- WSR Guru
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
eee tam... liczylam na tego smoka, roza zgnije a smoki nie umieraja, ale zalozmy ze poki nie widzialam nie bede sie wypowiadac...Ollo pisze:zrobiłam, zrobiłam ....
mówiłam, że zrobie!
ha.. !
otóż z 10 cm smoka ktoóry początkowo miał być na moich plecach zrobiła się 30 cmetrowa róża wbijajaca się w skóre... hih.. ale wygląda..hmmm cudownie
tylko teraz się goi toteż swędzi niemiełośsiernie~!

-
- Ekspert
a co mialo byc?Magdusia pisze:a ja doszłam do wniosku ze skoro tak bardzo to przekladam w czasie to znaczy ze chyba tego jednak nie zrobię....
ja jak bylam malutka taka jeszcze minimini (7-9lat) to tez chcialam tatuaz, ale moj kochany brat roztoczyl przede mna wizje jak jestem 60latka na plazy z takim zwisajacym, rozciagnietym tatuazem i jakos od tamtej pory przeszla mi ochcota zeby sobie cos wbijac w skore

-
- Loża WSR
co? to problem bo BÓL polegał na braku własciwego, tego jedynego wzoru. a miejsce to nad jednym z pośladków, ale niżej niż lędźwia... no takie max 6x6cm jesli chodzi o powierzchnie, nie za duze. no ale brak wiec nie ma tatuazu...Magdalena pisze:a co mialo byc?Magdusia pisze:a ja doszłam do wniosku ze skoro tak bardzo to przekladam w czasie to znaczy ze chyba tego jednak nie zrobię....

-
- Zaczyna działać
jeśli chodzi o ból to wszystko zależy od ludzi i wiekości wzoru.. no ja mam 30 cm i był robiony przez 2 godziny. Przez pierwsze 15 bolało niesamowicie, a właściwie to było raczej irytujace niż bolące samo w sobie a pitem był już spokój, przyzwyczaiłam sie.
smok nie był by tak efoktowny jak ta róża.
Ja decyzje o tatuażu od 4 lat nosiłam.
a co do zwisajacej skóry itp, dlatego jest na plecach, blisko mięśni, bo skóta tu nie zwiotczeje, nie obwiśnie, nie rozciągnie się jesli tylko będę o siebi minimalnie dbac i sie nie zapuszcze do 120 kg
[/i]
smok nie był by tak efoktowny jak ta róża.
Ja decyzje o tatuażu od 4 lat nosiłam.
a co do zwisajacej skóry itp, dlatego jest na plecach, blisko mięśni, bo skóta tu nie zwiotczeje, nie obwiśnie, nie rozciągnie się jesli tylko będę o siebi minimalnie dbac i sie nie zapuszcze do 120 kg

-
- Ekspert