Pracować, wkręcić się, umieć znaleźć się w życiu
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Pracować, wkręcić się, umieć znaleźć się w życiu
Siema! Jestem nowym słuchaczem WSR większość ludzi z którymi gadam nie odpowiadają tak naprawdę po co przyszli do WSR. Czy po szkole liczycie na prace w zawodzie, chcecie dobrze się „Sprzedać” a może po prostu odnaleźć swoją pasję. Temat jest prosty, może oczywisty ale ….
Ja mam zamiar rozpocząć prace w mediach czy się uda kto wie ale mam nadzieje WSR pomoże
Ja mam zamiar rozpocząć prace w mediach czy się uda kto wie ale mam nadzieje WSR pomoże
-
- Zaczyna działać
hehehe... Jeśli naprawde o tym myslisz to powodzenia
Ale w mediach.. hmm.. to znaczy co chcesz robić. Ucz się tego co naprawde będzie Ci potrzebne później, nie zaniedbując innych przedmiotów, też się moga przydac, potem dobre praktyki, siła przebicia i do przodu 
A w WSR jest fajnie. Ja przyszłam usytemtyzować swoją wiedze z fotografii.
Powodzenia i pozdrawiam[/b]

A w WSR jest fajnie. Ja przyszłam usytemtyzować swoją wiedze z fotografii.
Powodzenia i pozdrawiam[/b]
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
No wlasnie to taki stary szkolny dowcip ale tez mi sie tak skojarzylo jak te 2 posty czytalem
Tzn byla ale jej nie bylo

zielonyszerszen pisze:bardzo dużo (...) z WSR wynieść.
No i pomyslec ze byly takie czasy jak kanapy nie byloMartha pisze:pilkarzyki , kanapa .....etc
dochodzi automat do kawy, snickersy, milkyWay .....
no i coca-cola, rowniez light!!!! - zapraszamy!!

-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
a ja równolegle studiuje biologie i teraz chce to co jest naprawdę sympatyczne i ciekawe. Robie to dla przyjemności boliczę na to że doświadczebnia w tej szkole zdobyte będę przyjemnościa i porzytkiem! Nie mam zamiaru pracowac jako biolog w jakimś labolatorium-wole branżę reklamową!!!! A tytuł mgra Biologii i tak sie przyda