Magia zapachu
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Kinfolk
- Ekspert

-
Martencja
- Początkujący(a)

-
Martha
- Ekspert

Najbardziej ze wszystkich to chyba lubie zapach swiezono parzonej mielonej kolumbijskiej kawy !! Dlugo potem nic, a dalej mokra, koszona trawa, laska wanilii, zapach morza, swiezo obrana pomarancza,orzechy i perfumy - charakterystyczne ale nie mocne (fahrenheit, miracle,insiration lacoste).
A nie lubie benzyny, smrodu z oczyszczalni sciakow, burakow cukrowych, potu, zapachu w autobusie, na dworcu centralnym w Warszawie i w podziemiach....
A nie lubie benzyny, smrodu z oczyszczalni sciakow, burakow cukrowych, potu, zapachu w autobusie, na dworcu centralnym w Warszawie i w podziemiach....
-
Magdalena
- Ekspert

moje ulubiuone: swiezo skoszona trawka - tu chyba nie bede oryginalna
, poza tym zapach mandarynek ( jakos mi sie z Bożym Narodzeniem kojarz- patrz prezenty
) i bardzo bardzo lubie jeszcze zapach syropu malinowego
nie chetnie natomiast wącham róznego rodzaju miesa itp...aale z nieprzyjemnych za pachow to jest sporo do wymieniania...
nie chetnie natomiast wącham róznego rodzaju miesa itp...aale z nieprzyjemnych za pachow to jest sporo do wymieniania...
-
Martencja
- Początkujący(a)

Czy zawiera się w tym karkówka albo kurczacza pierś z grilla i inne takie? Bo mi na sama myśl o tym zapachu ślinka cieknieMagdalena pisze:
nie chetnie natomiast wącham róznego rodzaju miesa itp...
Co do zapachów jedzenia jeszcze, to się właśnie napawam mniam zupą grzybową
-
Magdusia
- Loża WSR

-
Magdalena
- Ekspert

tzn. jest tak: zapach jedzenia jest niczego sobie (oczywiscie zalezy jakiego), ale jakos nie nalezy on do tych magicznych, wyjatkowych zapachów, a tak odbieram ten tematMartencja pisze:Czy zawiera się w tym karkówka albo kurczacza pierś z grilla i inne takie? Bo mi na sama myśl o tym zapachu ślinka cieknieMagdalena pisze:
nie chetnie natomiast wącham róznego rodzaju miesa itp...no chyba, że nie jadasz mięsa w ogóle, to rozumiem.
Co do zapachów jedzenia jeszcze, to się właśnie napawam mniam zupą grzybową
-
Mysha
- Ekspert

a ja się męskimi Gio psikałam
szczerze mówiąc to wiele kobiet używa męskich perfum.. z resztą i tak na każdym wszystko pachnie inaczej 
nie lubie zpachu spalonego czajnika.. fee..
i zapachu męskich przemoczonych skarpet, w ogóle jakich kolwiek skarpet.
a lubię jescze.. hmm.. wszystko waniliowe, kokosowe i czekoladowe.
nie lubie zpachu spalonego czajnika.. fee..
i zapachu męskich przemoczonych skarpet, w ogóle jakich kolwiek skarpet.
a lubię jescze.. hmm.. wszystko waniliowe, kokosowe i czekoladowe.
-
Happy
- Wyrocznia WSR