Que Pasa?
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Magdusia
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Śliczne imionka a Wy jak zwykle marudzicie!
Nic Wam się nie podoba...
Nie było mnie chwilę w domu! Czy może przez ten czas ktoś się tu zakochał?
Oby jakoś bardziej właściwie niż moja jedna ślunzaczka!
A co do klubu to jak tamten nie to muszę wysłać naszego pijarowca na negocjacje do Starlighta. Żeby nie było za daleko i nie tylko disco. Bo to ma być integracja!
Nie było mnie chwilę w domu! Czy może przez ten czas ktoś się tu zakochał?
A co do klubu to jak tamten nie to muszę wysłać naszego pijarowca na negocjacje do Starlighta. Żeby nie było za daleko i nie tylko disco. Bo to ma być integracja!
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
gosienka2005
- WSR Guru

Musze przyznać ze to całkiem ciekawe okreslenie ale jak coś to wole te wczesniejsze Go tudzież GośHappy pisze:To co mam na Ciebie mówić moja jedna GŁĘBINKA?![]()
![]()
![]()
A geografię miałam dawno i nie pamiętam tam określenia Zagłębie w sensie tego żeby było jakoś poza śluskiem.
A tak poza tym to chcialam zauważyć ze juz dwa razy przemycilam tu pewna tresc ktorej nikt (a w szczegolności sama zainteresowana) nie zauwazyła...
jeszcze raz: "Happy odkąd nie pali, niewiele widzi"
-
Happy
- Wyrocznia WSR

A mogłabyś ją przemycić jakoś bardziej dostrzegalnie? Bo ja robię teraz po kilka rzeczy na raz. I nie bardzo wszystko chwytam! Teraz też gadam przez tel i piszę psotki!gosienka2005 pisze: A tak poza tym to chcialam zauważyć ze juz dwa razy przemycilam tu pewna tresc ktorej nikt (a w szczegolności sama zainteresowana) nie zauwazyła...
-
Kinfolk
- Ekspert

Każdy, kto musi przyglądać się światu zza kłębów nikotynowych oparów musi mieć sokoli wzrok.... Rzucenie palenia powoduje powrót do normy... Czyli wypada się z gry
Głębinko Okienna Zacieniona - gratuluję!
Żabko - nie rumień się zbytnio przed monitorem w pracy - jeszcze pomyślą, że jakiś gołych facetów (tradycyjnie powinienem rzec "gołe baby" ale idziemy z duchem czasu) masz tam przed sobą...
Miss 2005 - może byś dokończyła myśl - tą o terminach...?
Głębinko Okienna Zacieniona - gratuluję!
Żabko - nie rumień się zbytnio przed monitorem w pracy - jeszcze pomyślą, że jakiś gołych facetów (tradycyjnie powinienem rzec "gołe baby" ale idziemy z duchem czasu) masz tam przed sobą...
Miss 2005 - może byś dokończyła myśl - tą o terminach...?