Tyle pytan 8O . Sprobuje odpowiedziec, ale zastrzegam, ze tak jak mefju jestem tu pierwszy rok i bardziej kompetentnych odpowiedzi moze udzielic aw.
- 3 specjalizacje w teorii mozliwe, ale w praktyce chyba tylko jak zostaniesz w szkole na troche dluzej. No ale jak sie uprzesz kto wie.
- po roku czy nawet po pol roku na Twoje zyczenie kuratoryjne swiadectwo ukonczenia kursu menadzerskiego w danej specjalizacji, po 2 latach obrona praca dyplomowej i tytul technika, a jesli zostaniesz jeszcze rok dluzej tytul uczelni - projektant kampani promocyjnych.
Nie jestesmy szkola wyzsza. Dlatego nawet jesli spedzisz tu 5 lat lub wiecej nie dostaniesz tytulu licencjata. No chyba ze zmieni sie nastawienie wladz szkoly w tej kwestii.
- z tego co wiem mozna sie doksztalcac w wakacje. I co moze Ciebie zainteresowac Felicia czesc tej oferty jest skierowana do osob spoza szkoly. W te wakacje co kilka tygodnii obok dni otwartych byly rowniez bezplatne kilkugodzinne szkolenia z zakresu informatyki, grafiki, marketingu, PR. A na dodatek na koniec dostawalas dyplom ukonczenia takiego kursu
- trudno przewidziec czy zasady rekrutacji zmienia sie w 2005. Z tego co wiem nawet panstwowe uczelnie nie planuja z wyprzedzeniem na 2 lata.
Wszystko to z pamieci i na slowo honoru (aw prosze ewentualnie o weryfikacje tych informacji). Jesli chcesz wyczerpujacych informacji przyjdz kiedys do szkoly lub zadzwon do sekretariatu.