Wiedźmi śmiech nauczycieli...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Jeżeli chodzi o "nowomowę internetową" to przyznam, iż mnie ona również drażni - przede wszystkim jeżeli jest nagminna w treści danego postu lub ogółu wypowiedzi.
Jeżeli zaś mowa o sugerowaniu "bezsensu" to już trzeba się pytać tych co tak ową treść widzą.
Życie nie polega tylko na rozmowach o tym co "niezobowiązujące i lekkostrawne".
Jeżeli zaś mowa o sugerowaniu "bezsensu" to już trzeba się pytać tych co tak ową treść widzą.
Życie nie polega tylko na rozmowach o tym co "niezobowiązujące i lekkostrawne".
-
- Ekspert
zdecydowanie zycie polega na mowieniu tego co jest bez sensu...tzn mysle, ze wiekszosc tego co pleciemy bez zastanowienia nie ma wiekszego znaczenia...
a co do kolezanki Aktywnej to mysle, ze niezaleznie od tego czy wyszlo jak w blogu czy jak w czymkolwiek innym to jestem pod wrazeniem bo kolezanka ladnie sie przedstawila i dodatkowo chciala w jakis sposob urozmaicic swoj tekst 8O ...
a co do kolezanki Aktywnej to mysle, ze niezaleznie od tego czy wyszlo jak w blogu czy jak w czymkolwiek innym to jestem pod wrazeniem bo kolezanka ladnie sie przedstawila i dodatkowo chciala w jakis sposob urozmaicic swoj tekst 8O ...

-
- WSR Guru
-
- Zaczyna działać
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Absolwentce WSR się nie godzi tak nieprecyzyjnie wyrażać
Czy aby na pewno działania Aktywnej można nazwać reklamą? Hę, Mysha?Mysha pisze:zrobiła sobie reklamę, na forum szkoły reklamy^^ i zwiała.
-
- Ekspert
Re: Absolwentce WSR się nie godzi tak nieprecyzyjnie wyrażać
No nie można (wywołała tylko mały szum wokół swojej osoby), ale na przynajmniej to drugie stwierdzenie o ucieczce jest prawdziwe xDwojtkowski pisze:Czy aby na pewno działania Aktywnej można nazwać reklamą? Hę, Mysha?Mysha pisze:zrobiła sobie reklamę, na forum szkoły reklamy^^ i zwiała.