Bookcrossing/Podaj ksiażkę
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Nie Kasia mogla pomoc go tylko odpalic a nie w tym rzecz akurat była.....
Sorki, ze strzelilem taka dziwna mine jak sie o nia zapytales ale bylem bardzo podrazniony tym tematem i powrotem do domu (i tak nie obylo sie bez holowania) jutro samochod idzie do elektryka(ojciec bedzie sie juz nim martwil):)Wiec stad bylem taki zly i zakrecony!!
Widze ze sie ksiazka spodobala??Przeczytalo ja bardzo duzo osob i przyszla w moje rece cos wlasnie na zasadzie crossingu ale bez nalepek:)
Zreszta widac ze musialem zalozyc okladke bo mi szkoda bylo zeby sei zniszczyla
Masz moze cos podobnego klimatem moze byc mi przypadkiem zostawil i bym po przeczytaniu cicho gdzies dalej w autobusie zostawil.....
P.S. Czy moze byles w niedziele czyli dzisiaj na zajeciach bo zalezy mi na notatkach z dzisiajeszego dnia bo nie bylem .....

Sorki, ze strzelilem taka dziwna mine jak sie o nia zapytales ale bylem bardzo podrazniony tym tematem i powrotem do domu (i tak nie obylo sie bez holowania) jutro samochod idzie do elektryka(ojciec bedzie sie juz nim martwil):)Wiec stad bylem taki zly i zakrecony!!
Widze ze sie ksiazka spodobala??Przeczytalo ja bardzo duzo osob i przyszla w moje rece cos wlasnie na zasadzie crossingu ale bez nalepek:)
Zreszta widac ze musialem zalozyc okladke bo mi szkoda bylo zeby sei zniszczyla

P.S. Czy moze byles w niedziele czyli dzisiaj na zajeciach bo zalezy mi na notatkach z dzisiajeszego dnia bo nie bylem .....

-
- WSR Guru
Bedem dzwieczny bo potrzebuje a sie rozchorowalem i bardzo zaluje, ze nie bylem...
No no jak cos obczaisz od braciaka to bym czytnąl sobie
Spadam spac jakbys mogl walnac mi info na mejla co i jak w szkole, klasowki, jakie nastepne rysunki do zaliczenia z podstaw to bym byl wdzieczny, bez odbioru....

No no jak cos obczaisz od braciaka to bym czytnąl sobie

Spadam spac jakbys mogl walnac mi info na mejla co i jak w szkole, klasowki, jakie nastepne rysunki do zaliczenia z podstaw to bym byl wdzieczny, bez odbioru....

-
- Loża WSR
Temat troche zapomiany a szkoda. Widze nowe sily w szkole wiec może warto przypomiec ze strefa wymiany dziala od prawie roku. Ostatnio troche zapomiana, bo wakacje i plakat tez gdzies wsiakl. Mam nadzieje ze to sie zaraz zmieni. W tym tygodniu doniose nowy plakat i troche nalepek. Niezaleznie od tego ksiazki juz mozna przynosic.