Jak bedzie wygladal sobotni dzien zajec dla pierwszego roku
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Jak bedzie wygladal sobotni dzien zajec dla pierwszego roku
moze ktos wie jak beda wygladaly zapisy na wybrane przedmioty i o ktorej godzinie sie zaczna, czy w sobote 21.10.06 odbeda sie juz pierwsze zajecia 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
no jest ograniczona ilość miejsc - bo jak sobie wyobrazasz pracę np. 40osób w sali komputerowej z 20stanowiskami? 
i tak: 2rok ma pierszeństwo,
a co do pytania: to zależy. są zajęcia które zawsze mają 100%obłożenie ale są i takie gdzie chodzi 10-15osób, zawsze dla zajęć na które nieuda Ci się zapisać możesz znależć alternatywę-przecież szkoła daje wybór, po kilka zajęć odbywających się na jednej godzinie.
pozatym, jeśli nie zdażysz zrealizować jakiegoś przedmiotu w pierwszym semestrze, zawsze jest jeszcze 2gi semestr. nic nie ucieknie
napisz jutro, jak Ci poszły zapisy

i tak: 2rok ma pierszeństwo,
a co do pytania: to zależy. są zajęcia które zawsze mają 100%obłożenie ale są i takie gdzie chodzi 10-15osób, zawsze dla zajęć na które nieuda Ci się zapisać możesz znależć alternatywę-przecież szkoła daje wybór, po kilka zajęć odbywających się na jednej godzinie.
pozatym, jeśli nie zdażysz zrealizować jakiegoś przedmiotu w pierwszym semestrze, zawsze jest jeszcze 2gi semestr. nic nie ucieknie

napisz jutro, jak Ci poszły zapisy

-
- Loża WSR
hmmm photoshop i illustrator - tak przynajhmniej jest na dziennych, skąd sie wywodzę, ale podejrzewam ze na zaocznych też
to "najpopularniejsze" programy, wiec kazdy chce je umiec, sa tez jednymi z łatwiejszych i ida na nie osoby które chca miec jaknajmniej wspolnego z kompami a mussza miec program inforatyczny (czyli niektórzy ludzie ze specjalizacji nie-graficznej), ale nie ma sie co bać - widziałam Wasz plan, wiem ze macie photoshopa czy illustratora kilka razy w planie i na różnych poziomach - no i przede wszystkim: to są zajecia odbywające sie co semestr, bo bardzo duzo osob jest chetnych
mało chetnych (w porównaniu z photoshopem czy ill czy corelem) jest zazwyczaj na programy infrmatyczne z tych trudniejszych, np. freehand, indesign, flash czy php... mniej osob ma potrzebe tego programu odrazu na 1szym semestrze, ale zawsze sa chetni na to
trzeba dojrzeć

aha! i pamietaj: priorytetem jest dla Ciebie angielski! trzeba wiedziec jaki poziom przyznano na teście i chodzic na ten odpowiedni angielski
cala reszte planu ustalaj wg grupy z angilka 
polecam także przedmioty z zakresu zajeć dodatkowych
te które nie są programem komputerowym ani językiem
sa to b.ciekawe zajęcia, a czasem niedoceniane...
no i pamiętaj, że warto wziać wiecej niż 2 obowiazkowe przedmioty w sobotę! po to płacisz za szkołę i wybrałeś/wybrałaś coś co lubisz, być moze Cię interesuje, zeby z tego korzystać

mało chetnych (w porównaniu z photoshopem czy ill czy corelem) jest zazwyczaj na programy infrmatyczne z tych trudniejszych, np. freehand, indesign, flash czy php... mniej osob ma potrzebe tego programu odrazu na 1szym semestrze, ale zawsze sa chetni na to

aha! i pamietaj: priorytetem jest dla Ciebie angielski! trzeba wiedziec jaki poziom przyznano na teście i chodzic na ten odpowiedni angielski

polecam także przedmioty z zakresu zajeć dodatkowych

no i pamiętaj, że warto wziać wiecej niż 2 obowiazkowe przedmioty w sobotę! po to płacisz za szkołę i wybrałeś/wybrałaś coś co lubisz, być moze Cię interesuje, zeby z tego korzystać

-
- Początkujący(a)
z angielskim mam jasnosc a cala reszte postaram sie jakos sensownie ulozyc.sobotnie popoludnie w plecy
w rozpisce bylo napisane ze w semestrze musze zaliczyc jeden przedmiot informatyczny j.angielski+warsztaty rysunkowe lub fotograficzne.na z.rysunkowych slyszalem ze jest przerabane,a jak jest na fotograficznych czego na nich mozna sie nauczyc
aha,a moze jest jakis przedmiot dodatkowy ktory szczegolnie polecasz

-
- Loża WSR
z tych przedmiotów co Wy macie (bo my mamy wiecej
)... hm... wiesz, to zalezy na jakiej jesteś specjalizacji... ale napewno, niezależnie od specjalizacji polecam z Waszego planu (http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-4689.html) przedmioty:
- 10:15 Copywriting (M.Pazik)
- 13:45 Autoprezentacja (I.Lebuda)
----------------------------------------------------------
MUSISZ p.informatyczny i j.angielski
warsztaty musisz i rystunkowe i fotograficzne - ale w ciągu 4 semestrów. nie koniecznie na 1szym semestrze.
-----------------------------------------------------------
na zajęciach rysunkowych nauczysz sie sporo. tak samo jak na fotograficznych. Twoj wybór co zrealizujesz najpierw. i wcale nie jest przerąbane, poprostu trzeba coś robić

- 10:15 Copywriting (M.Pazik)
- 13:45 Autoprezentacja (I.Lebuda)
----------------------------------------------------------
MUSISZ p.informatyczny i j.angielski
warsztaty musisz i rystunkowe i fotograficzne - ale w ciągu 4 semestrów. nie koniecznie na 1szym semestrze.
-----------------------------------------------------------
na zajęciach rysunkowych nauczysz sie sporo. tak samo jak na fotograficznych. Twoj wybór co zrealizujesz najpierw. i wcale nie jest przerąbane, poprostu trzeba coś robić

-
- Początkujący(a)
opinie o warsztatach rysunkowych slyszalem od osoby z drugiego roku ( szczerze to od kilku osob
)czy osoba taka jak ja ktora ostatni raz rysowala i malowala w szkole podstawowej nie narobi sobie kichy
i jeszcze odnosnie soboty, zajecia na ktore chcialbym chodzic zaczynaja sie o 13.45 czy moge przyjechac bezposrednio na nie czy musze koczowac pod szkola od samego rana zeby cos mnie nie ominelo
..ale jestem meczacy, jak maly dzieciak

i jeszcze odnosnie soboty, zajecia na ktore chcialbym chodzic zaczynaja sie o 13.45 czy moge przyjechac bezposrednio na nie czy musze koczowac pod szkola od samego rana zeby cos mnie nie ominelo

..ale jestem meczacy, jak maly dzieciak
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)